Vaše zgodbe


Ko ima hudič mlade, jih ima veliko

Navedeni pregovor izraža, da negativnemu dogodku praviloma sledi še en ali več negativnih dogodkov. Opisuje situacijo, ko je nekdo soočen z več težavami naenkrat. Hudič pa je duhovno bitje, ki biva zunaj vidne narave in pooseblja zlo.

Delam kot nepremičninska posrednica. Najtežji primer prodaje nepremičnine sem doživela pri prodaji večjega posestva v lepem slovenskem kraju, ki je trajal deset let. Imela sem več kot sto ogledov potencialnih kupcev. Lastnica mi je povedala, da so se na hiši od nekdaj dogajale neobičajne stvari in zdelo se je, da tukaj nihče ni imel sreče. Že njena babica je na posestvu opažala neobičajne podobe, tudi duhove. Pri gradnji je umrl krovec. Slikar, ki je poslikal prostore v hiši, je pristal v zaporu. Arhitekt je umrl nenaravne smrti v neki čudni nesreči. Sorodnik, od katerega so kupili nepremičnino, je končal v velikih dolgovih. Hiša je bila zadnja leta prazna, saj so se lastniki odselili. Lastničin bivši mož je bil prefrigan in precej nepošten. Nenehno mi je dajal nevljudne pripombe in nespodobna povabila, ki sem jih raje preslišala in se ukvarjala z delom. Prepričana sem bila, da je to očitno posledica delovanja negativnih energij na posestvu. Na vse pretege se je tudi sam trudil prodati posestvo na svoj način, a tudi neuspešno. Poleti se je lastnica vrnila iz tujine in prišla po neke stvari v hišo. Naenkrat je nekaj močno zaropotalo, kot bi se prevrnila omara. Prestrašila se je in najprej še vprašala, če je kdo v hiši. Potem je pobegnila iz nje. Za zadnji spomin si je naredila še nekaj fotografij, preden je odšla. Na njih je doma v odsevu okna opazila podobo hudiča. Izgleda kot običajen človek, a z rogovi. Ko to vidiš, te spreleti srh. Obstoj paralelnega sveta je še kako resničen. Ljudje imamo radi angele, a kot vse v naravi imajo tudi oni svoje nasprotje. Kaj se pa dogaja s hudiči? Koliko nepremičnin je tako »naseljenih« z entitetami, ki jih večina ne zaznava in nam povzročajo zlo v življenju? O tem vse premalo vemo, a žal je tovrstne negativne in zle energije že preveč na svetu. Prav je, da spregovorimo tudi o tem.

Duška

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Blog at WordPress.com.