Moje knjige


RESNICA O VEČNEM ŽIVLJENJU

Komentar:

Dandanes obstaja nešteto teorij, mnenj in stališč o večnem življenju. V tej knjigi pa nas avtorica prepriča o nasprotnem. S svojim edinstvenim pristopom nas vešče in nazorno popelje skozi življenje Izvira  in nas preko nepričakovanih in presenetljivih, na trenutke pa celo osupljivih ugotovitev in spoznanj vodi do nespornega zaključka: RESNICA O VEČNEM ŽIVLJENJU JE ENA SAMA. To je RESNICA IZVIRA. Ta pa, naj se sliši še tako nenavadno in neverjetno, zadeva prav vse in prav vsakogar izmed nas.

Odlomek iz knjige:

 »… PRIŠLO JE DO SVOJEVRSTNEGA FENOMENA, DA SE JE NEKAJ, KAR SE JE ZGODILO V TRENUTKU, TAKRAT ŠELE ZAČELO DOGAJATI. …«

ZAPISANO V DUŠI JE MOJI

Komentar:

Ima človek res svobodno voljo, ali pa je vse že vnaprej določeno?

Pisateljica je skozi dogodke v svojem življenju in s pomočjo svojih jasnovidnih in drugih nadčutnih zaznav, ki jih doživlja, odkar pomni zase, prišla do osupljivega odgovora. V pričujoči knjigi spoznamo resnično zgodbo ENEGA izmed nas, ki pa prinaša navdihujoče sporočilo VSEM.

Odlomek iz knjige:

»… Nisem se zmotila. Toda šele čez leta, ko se je moje življenje odvilo, kot se je, in je eno spoznanje vodilo k drugemu, ta pa so se nadgrajevala, sem doumela, kako natančna je bila ta prognoza. …«

Knjigi sta na voljo v knjižnicah po Sloveniji, najdete ju na spletni strani www.publish-in.eu v tiskani obliki pa ju lahko naročite na naslovu ZALOŽBA STELLA, Šmarješke Toplice 141, Šmarješke Toplice; tel. št.: 07 30 73 940, e-poštni naslov stella.zalozba@gmail.com.

Blog at WordPress.com.