Je lahko negativna energija v oz. na naših nepremičninah vzrok za naše težave?


Ljudje, ki spoštujejo vse smernice zdravega življenja, pa vseeno doživljajo hude stvari, me pri mojem delu pogosto sprašujejo, zakaj je temu tako. In odgovor? Lahko so za to krive naše nepremičnine. Vendar pa ne nepremičnine v fizičnem smislu. Danes bom spregovorila o tem, kako pomembno energija nepremičnin, v katerih živimo oz. delamo, vpliva na nas.

OBSTOJ DUHOVNEGA SVETA JE REALEN

Mnogi ljudje so glede obstoja duhovnega sveta skeptični. Mislijo, da so bolj realni, če v te stvari ne verjamejo. Dejansko pa je prav to le pol resnice, tudi polresnica pa je dejansko laž. Najbolj realni so tako tisti, ki (si) priznajo, da je nesnovni svet ravno tako resničen kot materialni, tudi če ga večina ne vidi. Samo to, da nečesa ne vidiš, namreč ne pomeni, da tega ni. Tudi vetra ne vidimo, pa še kako čutimo njegovo delovanje. Atoma ni še nihče videl, pa vemo, da obstaja… In prav to, česar ne vidimo, nam lahko še kako tudi zagreni življenje.

ZGODOVINA SE PONAVLJA, DOKLER JE NE SPREMENIMO

Kdor spremlja moje članke ve, da sem jasnovidna in da tako tudi pomagam ljudem. Skozi čiščenja in jasnovidne vpoglede v nepremičnine ter s primerjavo vsega, kar se na njih dogaja danes, sem spoznala, da vsi tako ali drugače dejansko doživljamo tudi tisto, kar se je v bližnji ali daljni preteklosti dogajalo na nepremičnini. Ta namreč kot fotografski aparat ali kamera zabeleži dogodke, ki so se na njej zgodili in se tam tudi ohranjajo, če oz. dokler tega ne spremenimo. Nihče seveda nima nič proti pozitivni energiji, ki je zajeta na nepremičnini. Žal pa se vanjo ujame tudi negativna energija, ki nam, kljub temu, da je ne vidimo, slej ko prej povzroča (hude) težave. Naj za ilustracijo navedenega povem nekaj primerov, s katerimi sem se srečala pri svojem delovanju.

V neki hiši sta živela mati in sin, takrat še mladoleten. Pod hišo sem jasnovidno zaznala jamo, ki je goltala denar. Mati je povedala, da je sin zasvojen s stavami in da denarja vseskozi manjka. Fant je doma celo kradel zlatnino in jo prodajal, da je imel za stave, nikakor pa ni hotel priznati, da dela kaj narobe. Mama je bila obupana. Potem smo hišo energijsko očistili. Kmalu za tem je gospa izvedela za psihologinjo, ki se je ukvarjala z zasvojenostmi mladostnikov in presenetljivo je tudi fant takrat priznal, da potrebuje pomoč. Tako sta z mamo začela redno hoditi na terapije. Danes je fant odrasel mož, rešen zasvojenosti in srečno poročen.

Drug primer je podoben, vendar pa čiščenje ni bilo opravljeno. Gre za poslovni prostor, kjer sem jasnovidno ugotovila, da denar sicer ‘pada’ z neba, po drugi strani pa ga luknja v zemlji pod nepremičnino še več požira. V omenjenem prostoru se je v preteklosti že nekajkrat zamenjala dejavnost. Najprej je bila tam gostilna, potem kavarna, pa spet gostilna in nazadnje picerija, končalo pa se je vedno enako. Vsi lastniki so obupali, saj je prostor preprosto žrl denar in ob še tako velikem prometu nikakor niso mogli priti na zeleno vejo. Hiša bi nujno potrebovala čiščenje, saj energija, ujeta v njej, vpliva na prostor negativno. In upam si trditi, da se bo, ne glede na to, kaj se bo na tem mestu še dogajalo, stalno odvijala ista zgodba, celo v vedno hujši obliki, vse dokler nepremičnine ne bodo tudi energijsko očistili.

Negativna energija na nepremičnini lahko slabo vpliva na katerokoli področje našega življenja. Imela sem primer, ko sem v hiši videla smrt, veliko žalosti in jok. Vse to se je sicer zgodilo v preteklosti, toda ljudje, ki so tam živeli v sedanjosti, so prav tako izgubljali svoje najdražje v sumljivih okoliščinah in kot po tekočem traku. In jokali in žalovali. Po energijskem očiščenju nepremičnine se je to spremenilo.

V nekem drugem primeru pa je negativna energija nepremičnine vplivala na zdravje oseb, ki so tam živele. Pod hišo in okoli nje sem videla polno krvi in kasneje se je izkazalo, da so na tem mestu pobili veliko ljudi. Lastnika nepremičnine se po ogledu nista odločila za čiščenje. Gospa je kmalu za tem umrla za rakom, gospod pa še živi, a je hudo bolan.

REZULTATI PRIDEJO KASNEJE                                 

Vendar pa se tudi že očiščene nepremičnine, če jih čistimo s klasičnimi metodami, lahko kadarkoli spet onesnažijo. Zato sem sama razvila postopek, s katerim nepremičnino ne le očistimo, ampak jo tudi trajno informiramo tako, da sprejema pozitivno energijo, negativno preobraža v pozitivno in tako s časom oddaja vedno več pozitivne energije. Ljudje me pogosto sprašujejo, kdaj se bodo pokazali rezultati in kako bodo vedeli, da je ta metoda uspešna. Z navedenim pristopom najprej očistimo in spremenimo informacijo (program) nepremičnine, kar se zgodi takoj. Na podlagi tega pa potem sledi njeno zdravljenje. Bolj ko je nepremičnina ‘bolna’, dlje časa bo trajalo njeno zdravljenje in nasprotno. Manj je onesnažena, hitreje bo ‘ozdravljena’. Rezultat pa se bo pokazal tako, da ljudje ne bodo imeli več težav, ki jih je prej povzročala energijska onesnaženost nepremičnine. Tako bo denar začel pritekati, če je bil to vzrok težav, sreča se bo vrnila v hišo, vrnilo se bo zdravje…

Resnici na ljubo je danes zelo malo nepremičnin, ki ne potrebujejo energijskega čiščenja. Žal pa je tudi zelo malo ljudi, ki se zavedajo, da energijsko onesnažene nepremičnine na nas delujejo destruktivno. A zatiskanje oči pred resnico ni na mestu, saj se na dolgi rok zadeva lahko celo slabša. Pomaga le ustrezno ukrepanje, torej energijsko očiščenje in informiranje nepremičnine. Ko to storimo, se nepremičnina novemu ‘programu’ ne bo zoperstavila (saj ni živa in nima svoje volje) in bo delovala po njem. Zato je očiščenje in informiranje trajno, taka nepremičnina pa bo kot nekakšen talisman zdravja, sreče, blaginje… potem delovala tudi na vse, ki v oz. na njej živijo in/ali delajo.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: