Se staramo zaradi pomanjkanja spanja?


Ljudje smo kreativna bitja. Vse življenje ustvarjamo tako dobre stvari, delamo pa tudi napake. Vse nepopravljene napake pa nam življenje jemljejo, zato so naša smrt in nas vodijo v pogubo.

ZAKAJ NUJNO POTREBUJEMO SPANJE

Vse, kar obstaja v energiji, v naših mislih, se materializira. In vse, kar se ne realizira v budnem stanju, se zgodi v spanju. V spanju se Življenje ekstremno upočasni, čas pa se zaradi napak (Smrti), ki smo jih v budnem stanju vede ali nevede in hote ali nehote storili in ne popravili, ekstremno pospeši. Zato čas kar ‘poleti’ skozi naše življenje in v enem samem trenutku se zgodi ogromno stvari. Kot bi posnetek gledali v pospešenem tempu. Tako v spanju lahko zelo hitro popravimo vse nastale napake in se s tem ‘resetiramo’. Um se očisti, telo pa se regenerira. To je temeljni namen spanja. Človek brez spanja umre, saj se um zatrpa z nepopravljenimi napakami, ki so naša smrt, ker materija sledi energiji, pa telo temu sledi.

PRED SPANJEM SE JE POTREBNO ZAŠČITITI

Otroci veliko spijo, zato je njihova regeneracija popolna. Kasneje pa naše obveznosti in odgovornosti ter s tem povezan stres rastejo in naš režim spanja se popolnoma spremeni. Tega je vse manj, vedno manj je kvaliteten in sčasoma kljub spanju naša regeneracija ni več popolna. Nepopravljenih napak je zato vedno več in vedno težje jih prepoznavamo in popravljamo. Zaradi tega vedno hitreje dekompenziramo, vse pogosteje zbolevamo, se staramo in šibimo. In naš gospodar tako s časom vedno bolj postaja Smrt, ki nas po svoji naravi vodi v pogubo in ne več Življenje, ki nas po svoji naravi vodi v življenje. Seveda pa rešitev ni v tem, da ne spimo, saj  se človek z delom utruja, z utrujenostjo pa število napak dejansko raste. Torej delovanje Smrti z nespečnostjo le podpiramo. Edina prava rešitev tako je, da se pred njo zaščitimo. Da jo izklopimo. Vendar pa s klasičnimi molitvami, kljub temu, da mnogi ljudje v ta namen pred spanjem molijo, tega ne dosežemo. Tako v spanju izključimo le svojo zavest, ne pa tudi Smrti. Zato ta v snu deluje naprej in zaradi njene narave s časom, namesto da bi se popravljale, napake v snu še bolj kot v budnem stanju rastejo na račun Življenja v nas. Tako se ne resetiramo, ne očistimo in ne regeneriramo, ampak nas spanje dejansko še hitreje kot se to dogaja v budnem stanju, vodi v pogubo.

Z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti pa Smrt izključimo, zato naše spanje poteka pod okriljem Življenja, ki nas vodi v življenje. Tako se bomo v spanju resetirali, očistili in regenerirali ter negativno energijo, energijo Smrti, preobrazili v pozitivno, v energijo Življenja. Zato bo naše spanje kvalitetno, mi pa se bomo zbujali čisti, lahki in spočiti, pripravljeni na nove življenjske izzive.

POVEČANA POTREBA PO SPANJU

Vendar pa je Smrt z leti in z generacijami zaradi izvirne napake naredila v nas že veliko škode. Zato bosta tudi z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti naše čiščenje in regeneracija lahko trajali dlje časa. Tako se kljub navedeni afirmaciji lahko ne boste takoj, ko jo boste začeli izvajati, zbujali čisti, lahki in spočiti, ampak boste za to potrebovali več časa in več spanja.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: