Vaša šibkost je v resnici vaša moč


Nekoč me je prešinila misel, da so moje šibke točke dejansko točke moje moči. Čeprav sem take prebliske doživljala že prej in so se vsi tako ali drugače v življenju tudi realizirali, takrat nisem razumela, kaj naj bi to pomenilo. Sčasoma, ko so moja spoznanja rasla in sem duhovno zorela, pa sem ugotovila, da je to resnica.

STRAH IN POGUM

Morda bo slišati nenavadno, a moj prvi spomin seže že v obdobje pred rojstvom. Že takrat sem v sebi čutila strah, ki sem ga nato prinesla tudi na svet. Poskušala sem se ga na vse načine otresti in ga premagati, a ne glede na to, kaj sem naredila, me je spremljal vseskozi. In rasel. Sčasoma sem doumela, da je to strah pred smrtjo in ko sem kot po tekočem traku izgubljala vse svoje najdražje, službo, prijatelje, partnerje, denar in nazadnje še svoje zdravje, sem bila prepričana, da je ta strah upravičen. Zato sem se smrti dolgo časa bala. Potem pa sem se prav zaradi teh bridkih izkušenj opogumila in o njej začela razmišljati drugače. Tako sem doumela, da smrt ni naša prijateljica, kot nas prepričujejo mnogi, ampak je dejansko naš največji sovražnik, ki nas neizbežno vodi v pogubo. In da tudi ni res, da je ni mogoče premagati in se je treba z njo pač sprijazniti. Spoznala sem, da v vsakem od nas živita dobro, ki nas vodi v življenje in zlo, ki nas vodi v smrt. Vsak od nas pa ima to moč, da z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti, Smrt v sebi ‘izklopi’ in tako ‘pooblasti’ Življenje, da mu pokaže pot v življenje. To spoznanje in afirmacija sta meni dobesedno rešila življenje, vendar pa do tega nikoli ne bi prišla, če ne bi doživela vsega, kar sem. Tako strah pred smrtjo dejansko ni bil moja šibka točka, ampak točka moje moči, saj sem prav zaradi njega spoznala, kako se smrti uspešno rešiti. Pri tem so mi bile v pomoč moje jasnovidne in druge nadčutne zaznave, ki jih doživljam, odkar pomnim. Tako pa pridemo do moje naslednje šibke točke, ki se je izkazala za točko moči. Vida. Življenje mi je poklonilo dar jasnovidnosti, zlo pa mi je že od otroških let poskušalo vid vzeti. Toda jemalo mi je fizični vid, jasnovidnosti pa mi ni moglo, saj je to drugačno videnje od telesnega. Zato kljub temu, da sem slabovidna (kar korigiram s kontaktnimi lečami), zaradi jasnovidnosti dejansko vidim zelo jasno. Z njeno pomočjo sem tudi spoznala afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti, ki me je v času, ko me je smrt že premagovala, obvarovala pred zanesljivo pogubo. In je tudi rešitev za vse, ki jo boste redno izvajali (o čemer sem že pisala v svojih prejšnjih člankih).

VAŠE POSLANSTVO IN VAŠA MOČ SE SKRIVATA V VAŠIH ŠIBKIH TOČKAH

Vsak od nas ima v življenju svojo nalogo. In vsak od nas v sebi nosi diametralno nasprotni sili, dobro in zlo. Zlo (Smrt) v nas nam skuša to, da bi svojo nalogo opravili, preprečiti, dobro (Življenje) v nas pa želi, da jo izpeljemo. Zaradi izvirne napake in zakona entropije ima zlo v nas danes že veliko moč na račun Življenja (o čemer sem tudi že pisala), zato ‘pritiska’ na točko naše moči tako in toliko časa, da ta postane naša šibkost. Vsak od nas je tako Ahil, ki ima svojo šibko točko, odvisno od našega poslanstva, pa je teh lahko tudi več. Vendar pa je ta šibkost v resnici samo navidezna. Z vidika Življenja se namreč prav v naših šibkih točkah skriva naša moč. Tako kot sta bila pri meni strah in slabovidnost na videz šibki točki (z analiziranjem sebe in svojega življenja pa sem teh odkrila še več), ko sem ju doumela z vidika Življenja, pa se je izkazalo, da sta to točki moje moči.

Ko boste torej razmišljali o tem, kako je življenje do vas kruto, ker ne vidite, ne slišite, ste tako ali drugače bolni, prizadeti, ali pa se vam dogajajo grozne stvari…, vedite, da tega ne dela Življenje (Bog), ampak Smrt (vrag) v vas. In poskušajte razumeti, da vas s tem zlo hoče odvrniti od vaše življenjske naloge. Zato poiščite v svojih šibkostih namige svojega Življenja, saj boste prav v njih našli točke svoje moči in svoje poslanstvo.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: