Kako aktivirati svoje samozdravilne sposobnosti


Lahko človek zboli zaradi slabih misli? In ali lahko s pravo mislijo ozdravi?

OVIRE SI POSTAVLJAMO SAMI

Vse, kar človek ustvari, je najprej misel. Z mislimi dajemo navodila sami sebi, zato tudi vse bolezni, napake, okvare najprej nastanejo na duhovnem nivoju, na nivoju misli, potem pa se, če misli ne spremenimo, materializirajo, utelesijo. Ljudje vse premalo razmišljamo o tem, kaj ustvarjamo. Pri tem ne gre le za zavestne misli. Največji problem je, da se naše misli spreminjajo in da se večine sploh ne zavedamo (podzavestne misli, avtomatizmi, podedovani vzorci). A če vede ali nevede (!) ustvarjamo bolezen, se bo ta, če ničesar ne spremenimo, prej ko slej tudi realizirala. Če si postavljamo ovire, bodo te tudi nastale. Naši možgani so naš nadzornik, hkrati pa tudi naše orodje in dejansko ustvarjajo tako resničnost, kot jim jo mi sami (vede ali nevede) zapovedujemo. Ko si postavljamo ovire v smislu, tega ne zmorem, to je nesmiselno, to ni mogoče…, telo izloča snovi, ki ustrezajo tem navodilom. In če tega ne spremenimo, se bo prej ko slej zgodilo prav to. Nasprotno pa, ko si dopovedujemo to je mogoče, dobro, zmorem, se telo odzove z izločanjem snovi, ki ustrezajo tem našim navodilom. In zgodilo se bo (morda ne takoj) prav to.

JE DUHOVNO ZDRAVLJENJE LAHKO USPEŠNO

Človek torej dejansko zboli zaradi svojih slabih misli (ukazov), tudi če se jih ne zaveda oz. zanje ne ve. Torej je logično, da tudi ozdravitev najprej nastane na duhovnem nivoju, nivoju misli, in se potem materializira. Zato je duhovno zdravljenje dejansko uspešno.

Problem je le, ko je bolezen že zelo materializirana, utelešena. Nekateri ‘duhovni zdravilci’ sicer obljubljajo ozdravitev takoj. Dejansko pa je to mogoče le, če bolezen obstaja šele na duhovnem nivoju, na nivoju misli, kjer jo je najlažje in najhitreje mogoče spreminjati, odpraviti. Bolj ko je bolezen, okvara, napaka materializirana, utelešena, več časa potrebuje telo, da bo ozdravelo. Zato je v teh primerih, da skrajšamo čas do ozdravitve, smiselno kombinirati zdravljenje z mislimi z medicino, biomedicino, alternativno medicino… Še zlasti je to smiselno, kadar pride že do ireverzibilnih (nepovrnljivih) okvar, kjer samozdravilna sposobnost telesa ni več dovolj, da bi vzpostavila stanje zdravja, saj so napake že prevelike, telo pa kljub morebitni močni volji že prešibko.

SAMOZDRAVLJENJE Z MISLIJO

Dokazano je električno in magnetno polje bolnih ljudi drugačno od EM polja zdravih. Prav tako pa je znano, da ljudje s pozitivnimi mislimi ozdravijo hitreje kot tisti, ki v ozdravitev ne verjamejo. Z mislimi je torej mogoče zdraviti. Vendar  pa je pri tem zelo pomembno oblikovanje ukazov. Naši možgani ne razumejo časov in tudi ne zanikanja. Zato mora biti misel izražena v sedanjem času in pozitivno afirmirana. Poleg tega je problem tudi, ker vseh svojih misli ne poznamo, saj zavestno dejansko oblikujemo le majhen delček vseh svojih ukazov. Zato je bilo potrebno najti misel, ki je dovolj splošna, po drugi strani pa dovolj natančna, da ne glede na vse te probleme aktivira naše samozdravilne sposobnosti. Taka univerzalna misel oz. univerzalno zdravilo je afirmacija: Jaz sem Življenje in Nič Smrti v večnost in neskončnost (amen). S stalnim izrekanjem le-te svojim možganom dajemo navodilo, ukaz, ki v popolnosti in nedvoumno aktivira naše samozdravilne sposobnosti.

In tako lahko zaključimo, da je dejansko res, da zbolimo zaradi naših slabih misli, tudi če se jih ne zavedamo, po drugi stani pa je tudi res, da z zavestno oblikovano pravo mislijo lahko ozdravimo oz. bolezen, poškodbo, okvaro preprečimo.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: