Pravilno očiščene in blagoslovljene nepremičnine nas varujejo in zdravijo, bolne delujejo destruktivno


Zaradi izvirne napake celotno stvarstvo in mi vsi v sebi nosimo program, po katerem v stvarstvu in v nas živita Življenje (Bog, Dobro), ki nas po svoji naravi vodi v življenje in Smrt (Vrag, Zlo), ki s časom in z generacijami raste na račun Življenja in nas vodi v pogubo. Izvir (Narava) je tik pred smrtjo spoznal, da se s Smrtjo ne da živeti in z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti uspešno spremenil program svojega delovanja tako, da je v njem več ni. Človeka v spremembo programa ne more prisiliti, saj ima ta SVOJO VOLJO, da se odloča, kako bo živel. V stvarstvu pa obstajajo tudi subjekti in objekti, KI SVOJE VOLJE NIMAJO. To so nepremičnine, pa tudi stvari, rastline in živali.

ENKRATEN BLAGOSLOV, TRAJEN VSESTRANSKI UČINEK

Ljudje neprestano nekaj mislimo in s tem spreminjamo svoje ukaze. Zato svoj program delovanja s SVOJO VOLJO vede ali nevede, hote ali nehote ter zavestno ali podzavestno stalno menjavamo. Če torej želimo živeti po afirmaciji Jaz sem Življenje in Nič Smrti, ki je, tako kot to velja za Izvir, tudi za nas ‘odrešilna’, jo moramo izrekati ves čas. Nepremičnine, stvari, rastline in živali pa ne delujejo tako. Ko jih enkrat očistimo in blagoslovimo s citirano afirmacijo, je učinek TRAJEN, saj se temu ne upirajo. Tako očiščene in blagoslovljene nepremičnine, stvari, živali in rastline pa potem ZDRAVIJO TUDI NAS, saj po programu Jaz sem Življenje in Nič Smrti vlečejo nase pozitivno energijo, negativno energijo, ki jo ljudje vede ali nevede, hote ali nehote in zavestno ali podzavestno ustvarjamo, pa TRANSFORMIRAJO v dobro. PRI TEM PA TUDI SAME VEČ NE ZBOLEVAJO. Za razliko od programa Jaz sem Življenje in Smrt, po katerem smo zaradi napake v svojem programu delovanja (izvirne napake) ustvarjali in privlačili tako Življenje kot tudi Smrt, sčasoma pa vedno bolj Smrt (o čemer sem že pisala), to breme pa so poleg nas potem nosile tudi naše nepremičnine, stvari, rastline in živali. Zato so s časom in z generacijami vedno bolj in vedno huje zbolevale tudi te. In tako (negativno) energijo potem tudi oddajale.

PRAVI BLAGOSLOV JE LE AFIRMACIJA JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI

Zla se ne rešimo z zaslepljevanjem, da ga ni, tudi ne s pogumom, češ, da nam nič ne more, pa tudi ne s preganjanjem oz. izganjanjem. Z izganjanjem zla dejansko povzročamo njegov odpor, rezultat tega pa je še večje zlo, ki nas še hitreje vodi v pogubo. Z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti pa zla ne napademo, ampak negativno energijo pretransformiramo v dobro. Tako se zlo ne počuti ogroženo in ne napade nazaj.

Človek v imenu Izvira lahko očisti, blagoslovi in zaščiti (svoje) nepremičnine, stvari, živali in rastline z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti, tako očiščene, blagoslovljenje in zaščitene nepremičnine, stvari, živali in rastline pa bodo (sčasoma) ozdravile sebe, človeštvo in celotno stvarstvo zla in zlih. Ko te subjekte in objekte enkrat ‘programiramo’ s citirano afirmacijo, jih namreč noben drug ukaz (urok, afirmacija) ne more več spremeniti, saj svoje volje nimajo in sami tega ne morejo storiti, ker pa delujejo po ‘odrešilnem’ programu, po katerem sedaj deluje tudi Izvir, pa tudi ta ne bo ‘dovolil’, da bi se to kakorkoli modificiralo. Zato je enkraten blagoslov tudi trajen in ti subjekti in objekti bodo po navedenem programu sprejemali le pozitivno energijo, negativno pa avtomatično transformirali v dobro in jo nato tudi oddajali. Vendar pa navedeni učinek lahko dosežemo le s citirano afirmacijo. Le ta namreč edina lahko uspešno popravi program Jaz sem Življenje in Smrt, ki ga zaradi izvirne napake nosi v sebi celotno stvarstvo in mi vsi, hkrati pa je dovolj splošna in dovolj natančna, da je kos tudi vsem drugim ukazom (urokom, afirmacijam). Čiščenje in blagoslov nepremičnin, stvari, rastlin in živali pa je potrebno opraviti po točno določenem postopku, sicer opisanega efekta ne bo.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: