Je afirmacija: Jaz sem Življenje in Nič Smrti tudi zdravilo proti raku?


Zaradi izvirne napake v vsakem od nas in v celotnem stvarstvu živita Dobro (Bog, Življenje) in Zlo (Vrag, Smrt).Če napake ne popravljamo, Smrt s časom in z generacijami raste na račun Življenja (zakaj je temu tako, sem pojasnila v svojih prejšnjih člankih). Zato sčasoma vedno bolj zbolevamo in zato zbolevajo tudi že otroci.

ZAKAJ ZBOLIMO ZA RAKOM?

Rak je bolezen, ki najbolje pojasni izvirno napako. Gre za nam lastne celice, ki degenerirajo v rakave in nam pričnejo streči po življenju, kot to velja za Smrt. Smrt je tako dejansko degeneracija, napaka v delovanju sistema. In mi sami smo tisti, ki smo jo ustvarili in ji življenje dajemo. Rešitev problema je na videz torej enostavna. Smrt oz. rakave celice je treba prepoznati in jim življenje vzeti. Vendar pa to ni tako preprosto.

Naš imunski sistem je tisti, ki nas ščiti pred boleznimi in smrtjo. Tako prepoznava tudi rakave celice in jih izničuje, sicer bi nas te ugonobile. Vendar pa zaradi naše dvojne narave dobiva od nas, od naših možganov, protislovna navodila. Zato deluje enkrat v korist Življenja v nas, ki nas vodi v življenje, drugič pa v korist Smrti, ki nas po svoji naravi vodi v pogubo. Ko je v ‘službi’ Smrti, naš imunski sistem tako lahko napade zdrave celice in nam s tem vzame moč za upiranje proti raku. Lahko iz različnih razlogov ne prepozna rakavih celic in jih ne izniči, te pa potem nezadržno rastejo. Lahko pa, ker se s časom utrudi, tudi nima več moči za boj z degeneriranimi celicami. Tako se te množijo in nas na koncu pogubijo.

RAK NAJPREJ NASTANE V ENERGIJSKEM ZAPISU!

Vse, kar obstaja, izhaja iz energije, ki se materializira. Zato tudi vse zlo in vse bolezni, tudi rak, najprej nastanejo v energijskem zapisu, ki se, če se ideja ne spremeni, nato tudi materializirajo, utelesijo. Kakor zgoraj, tako spodaj, kakor v nebesih, tako na zemlji, kakor v energiji, tako v materiji, kakor v mislih, tako v telesu.

Danes je zdravljenje raka usmerjeno predvsem na telesni nivo, s tem pa se zadeve dejansko lotevamo z napačnega konca. ZDRAVIMO LE TELO, NE PA DUHA, OD KODER BOLEZEN PRAVZAPRAV IZVIRA! Zato se telo na zdravljenje sicer lahko odzove, vendar pa problema s tem ne rešimo, saj rak v duhu še vedno o(b)staja. Tako tudi, če telo ozdravimo, zaradi bolnega duha lahko ponovno zbolimo. Ali pa se rak na duhovnem nivoju prenese na nekoga drugega, lahko tudi na naše potomce. Tako bolezen na energijskem nivoju ne le o(b)staja, ampak se s časom in z generacijami množi in krepi. Zato je danes raka kljub zdravljenju vedno več in pojavlja se v najrazličnejših in vedno novih oblikah.

ZATO GA JE, KOT TUDI SICER VSE BOLEZNI, TREBA ZDRAVITI NAJPREJ NA ENERGIJSKEM NIVOJU! Ozdraviti oz. spremeniti je torej najprej treba idejo, misel, program.

Če za rakom še niste zboleli, se boste z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti pred njim zaščitili na duhovnem nivoju, ker materija sledi energiji, pa bo telo temu avtomatično sledilo. Zato v telesu ne boste zboleli. Vendar pa lahko ta zapis s svojimi neustreznimi ukazi (večine se niti ne zavedamo) kadarkoli spet spremenimo in spet postanemo dovzetni za raka, zato je potrebno navedeno afirmacijo izrekati vseskozi in čim večkrat.

Če ste za rakom že zboleli, pa bo stvar malce težja in pot do ozdravljenja bo daljša. V duhu boste z navedeno afirmacijo sicer ozdraveli takoj, kajti najlažje in najhitreje spreminjamo energijski zapis. Ker pa v materiji poteče nekaj časa, da se ta ideja realizira, je v primeru, ko se je rak že materializiral, treba zdraviti tudi telo in mu na vse načine pomagati. Če telo še ni preveč prizadeto, bo prišlo do ozdravljenja v duhu in telesu že v tej dimenziji in nevarnosti za ponovitev ali prenašanje raka naprej ob rednem izvajanju afirmacije ne bo več. Če pa je organizem zaradi raka že preveč utrujen in poškodovan, pa bo telo sicer umrlo, vendar pa vas bo vaša misel: Jaz sem Življenje in Nič Smrti na novo rodila v nebesih, kjer pa boste zdravi in popolni. V duhu in telesu. Sama sem se v resničnost navedenega prepričala preko svojih pokojnih najdražjih. Vsi so namreč umrli za rakom, kljub temu pa jih s pomočjo svojih jasnovidnih in drugih nadčutnih zaznav občasno lahko vidim in slišim. ‘Oglašajo’ se mi iz nebes, saj jih je afirmacija Jaz sem Življenje in Nič Smrti v duhu in telesu prerodila v novi dimenziji, kjer so živi, zdravi in popolni.

AFIRMACIJA JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI JE ZAŠČITA, PREVENTIVA IN ZDRAVILO PROTI RAKU

Zaradi izvirne napake vsi v sebi torej nosimo Življenje in Smrt, pri čemer nas Smrt po svoji naravi vodi v smrt, Življenje pa v življenje. Če med Življenjem in Smrtjo izberemo Smrt, se bo ta sčasoma tudi zgodila. Zgolj z izborom Življenja v nas nismo izključili Smrti, zato ta v nas deluje naprej. Pa tudi če med Življenjem in Smrtjo sploh ne izberemo, smo dejansko izbrali Smrt, saj ta s časom in z generacijami postaja vse večja in močnejša na račun Življenja v nas in nas lepega dne ugonobi.

Z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti pa sami sebi postavimo zahtevo, da v nas živi samo Življenje, ne pa tudi Smrt, zato naš imunski sistem ne služi več dvema diametralno nasprotnima gospodarjema in od nas ne dobiva več protislovnih navodil o tem, kaj je za nas dobro in nas vodi v življenje in kaj slabo in bi nas vodilo v pogubo. Z afirmacijo se tako že na duhovnem (energijskem) nivoju, iz katerega vse izhaja, zaščitimo pred izrojevanjem naših celic in s tem raka preprečimo, prav tako pa z njo svojemu imunskemu sistemu dajemo moč, da opravi svojo nalogo. Tako tudi če do degeneracije naših celic vseeno pride (zaradi našega napačnega delovanja, ki se ga lahko niti ne zavedamo, kar rešimo s stalnim in čim pogostejšim izgovarjanjem afirmacije!), naš imunski sistem, ki sedaj služi le Življenju v nas, ki nas vodi v življenje, le-te nezmotljivo prepozna in izniči. ZATO JE AFIRMACIJA JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI TAKO ZAŠČITA IN PREVENTIVA PRED RAKOM KOT TUDI ZDRAVILO PROTI NJEMU!


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: