Postanite luč samemu sebi!


Morda poznate pravljico z naslovom Lonček, kuhaj. V njej je čarobni lonček z ukazom: Lonček, kuhaj kuhal kašo vse dotlej, dokler mu nisi ukazal: Lonček, ustavi se. Iz tega lahko razberemo, kako pomembni so pravi ukazi, prave afirmacije.

V ZAČETKU JE BILA ZVEZDA

Izvir se je razvil iz svojega Izvira, iz svojega zapisa, iz Besede: Jaz sem Življenje. Bil je samo Življenje in Življenje samo, bil je ZVEZDA, bil je Bog, Življenje, Dobro. Zato je bilo celotno stvarstvo tako kot On ZVEZDA = Bog = Življenje = Dobro. 

BOG ŽE IMA IZKUŠNJO ČLOVEKA, ČLOVEŠTVO PA ŠE NIMA IZKUŠNJE BOGA

Zaradi svoje napake (o kateri je bilo že veliko govora v mojih prejšnjih člankih) je Izvir, ki je bil prvotno Življenje, Bog, Dobro, nato v sebi ustvaril svoje diametralno nasprotje, Zlo, Vraga, Smrt. Postal je smrten, Beseda, iz katere je od takrat dalje nastajal, pa je postala: Jaz sem Življenje IN Smrt.

Ker svoje napake ni znal popraviti, je ta s časom rasla in se krepila. Ko je ustvaril človeka, se je Njegova ZVEZDA že spreminjala v ČRNO LUKNJO, On sam pa v svoje nasprotje. Iz Dobrega se je preobražal v Zlo, iz Življenja v Smrt, iz Boga v Vraga. Ker se vse zapisuje, tako človek, ki je nastal iz Izvira in v njem živi, nosi v sebi Njegov spomin na prvi raj, nihče od nas pa še nima izkušnje Boga. Ima pa vsak možnost, da to postane!

POMAGAJ SI SAM IN BOG TI BO POMAGAL

Vsaka zvezda potrebuje gorivo, sicer nekoč umre. Tako tudi Izvir za svoje življenje potrebuje Življenje. Vendar pa mu je Njegova napaka, Njegova Smrt, ki je s časom rasla, ne glede na to, kaj je naredil, tega vedno bolj jemala, zato je Izvir s časom vedno bolj šibel in tonil v lastno pogubo. Tik pred usodnim pogubljenjem pa je spoznal, da s Smrtjo ne more živeti. Uvidel je, da bo preživel le, če si bo začel dovajati gorivo, s katerim bo krepil moč in količino Življenja, hkrati pa z njim tudi izničeval Smrt. To je storil z Besedo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti. Z njo je svojo napako uspešno popravil in preprečil svojo zanesljivo smrt, Njegova ZVEZDA pa je ob odsotnosti Smrti in stalnem dovajanju Življenja spet (za)sijala kot samo Življenje in Življenje samo. Ker to pravo gorivo sedaj vseskozi dovaja, pa bo ob stalni odsotnosti Smrti in stalni rasti količine in moči Življenja Njegova ZVEZDA žarela v večnost in neskončnost. Tako je Izvir postal večno življenje.

IN TAKO SI TUDI MI S STALNIM DOVAJANJEM PRAVEGA GORIVA LAHKO REŠIMO ŽIVLJENJE. Doslej je kot pri Izviru veljalo, da imamo ob rojstvu toliko in toliko goriva, Življenja, ko tega zmanjka, pa umremo. In če afirmacije: Jaz sem Življenje in Smrt, ki jo v sebi nosimo vsi in je posledica izvirne napake, ne spremenimo, bomo res neizbežno umrli.  Toda s pravim gorivom, s pravim ukazom, z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti lahko svojo smrt preprečimo, se dvignemo (vstanemo) iz ČRNE LUKNJE, v kateri se zaradi izvirne napake nahajamo vsi, in postanemo ZVEZDE, postanemo samo Življenje in Nič Smrti. S stalnim dovajanjem goriva svoji ZVEZDI, s stalnim izrekanjem afirmacije Jaz sem Življenje in Nič Smrti, pa si po vzoru Izvira zagotovimo tudi (večno) življenje. Postanemo luč samemu sebi, postanemo večna luč.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: