Kako se uspešno zaščitimo pred zlimi uroki in prekletstvi ter negativno energijo preobrazimo v pozitivno


Verjetno smo že vsi slišali za rek: Napad je najboljša obramba. Vendar pa vsak napad vedno povzroči odpor. Vsaka akcija izzove reakcijo. Tudi kar zadeva zlo.

NAPAD NA ZLO POVZROČI ŠE VEČJE ZLO

Sama sem v življenju doživela veliko hudega, srečala pa sem se tudi s črno magijo. Tako sem se na lastni koži prepričala, da zlo obstaja in tudi če tega nočemo, še kako deluje. Zato sem se ga poskušala na vse načine, ki sem jih našla sama ali pa so mi jih svetovali drugi, rešiti, a karkoli sem storila, se ga nisem mogla znebiti. Nasprotno. Vsakič, ko sem ga hotela tako ali drugače izničiti, sem doživela še hujši napad. Bolj sem se torej borila proti njemu, bolj me je zlo napadalo.

Razmišljala sem, zakaj je temu tako in spoznala, da smo vsi zaradi izvirne napake (o kateri sem govorila v svojih prejšnjih člankih) Dobro (Bog, Življenje) in Zlo (Vrag, Smrt). S tem, ko napadamo zlo, tako sami v sebi povzročamo odpor, saj dejansko napadamo del sebe. In ta del se je vsakič, ko sem se ga hotela znebiti, počutil ogroženega, zato se je boril proti temu, da bi ga uničila. Tako sem spoznala, da z napadom nanj ne bom dosegla ničesar, še zlasti zato, ker je zlo s časom in z generacijami postajalo vse močnejše (o čemer sem tudi že govorila v svojih člankih), zato je bil njegov napad name vsakič naslednjič, ko sem se ga hotela znebiti, vedno močnejši. REŠITEV PROBLEMA TAKO NI BILA V NAPADANJU ZLA, kljub temu pa sem vedela, da moram ta del sebe nekako premagati, sicer bo on premagal mene. In me zaradi svoje narave pogubil. ZATO TUDI SPREJEMANJE ZLA NI BILA PRAVA POT. Tako sem sčasoma spoznala, da je edini izhod iz navedene situacije v tem, DA ZAŠČITIM IN BLAGOSLOVIM DOBRI DEL SEBE, HKRATI PA NE NAPADEM ZLEGA DELA SEBE, A GA TUDI NE SPREJEMAM. IN Z AFIRMACIJO JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI SEM VSE TO DOSEGLA. Ker sem z njo zaščitila in blagoslovila dobri del sebe, nisem pa neposredno napadla zlega dela sebe, ZLO V MENI, čeprav ga dejansko tudi nisem sprejela, NI IMELO OBČUTKA OGROŽENOSTI, ZATO SE NI VEČ UPIRALO.

Na ta način postopamo s svojim zlom in tudi z zlom, ki nam ga pošiljajo drugi. Z AFIRMACIJO: JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI ZAŠČITIMO DOBRI DEL SEBE, HKRATI PA ZLEGA NEPOSREDNO NE NAPADEMO, A TUDI NE SPREJEMAMO. V nasprotnem primeru boste zaradi izvirne napake ostali dobro in zlo in če boste slednjega poskušali izničiti, se bo temu uprlo tako vaše zlo, po zakonu privlačnosti pa bo zli del vas potegnil nase tudi negativno energijo iz okolja, ki je je s časom in z generacijami vedno več in tisto negativno energijo, ki vam je bila poslana neposredno z uroki in prekletstvi in ste se je hoteli znebiti. ZATO BO REZULTAT ŠE VEČJE ZLO.

Z afirmacijo pa zla ne sprejemate, a tudi ne napadate, zato upora z njegove strani ne bo, saj se to ne bo čutilo ogroženo. Tako boste ohranili v sebi dobro, ki ste ga sami ustvarili, po zakonu privlačnosti pa boste potegnili nase tudi vse dobro iz okolja. A ne samo to.

AFIRMACIJA POSKRBI ZA TRANSFORMACIJO ZLA

Ker ste se odločili, da ste le dobro in nič zla, afirmacija slednjega v vas ne bo dovolila. Zato bo vašo negativno energijo, negativno energijo iz okolja ter tisto, ki vam je bila poslana neposredno preko zlih urokov in prekletstev PREOBRAZILA V DOBRO.

Tovrstno izkušnjo sem imela tudi sama. Nekega dne sem sanjala, da meni znana oseba nad mano izvaja črno magijo. In res sem tisti in še naslednji dan čutila, da poskuša negativna energija vdreti v mojo avro. Vendar pa se na napad te osebe nisem odzvala s protinapadom, prav tako pa te energije tudi nisem sprejela, AMPAK SEM ŠE BOLJ INTENZIVNO IZGOVARJALA NAVEDENO AFIRMACIJO. Po dveh dneh je napad prenehal, sama pa, čeprav sem bila sprva nekoliko utrujena, pri tem energije nisem izgubila, ampak sem je imela dejansko več kot prej, saj je afirmacija negativno energijo, energijo zla, ki mi je bila poslana, spremenila v dobro. V energijo Življenja. Tako je pošiljatelj dosegel ravno nasprotno, kot je hotel. V želji, da bi mi škodoval, mi je pravzaprav naredil uslugo, saj sem jaz imela Življenja več, on pa je svojo energijo izgubil. TAKO JE NJEGOVO ZLO DEJANJE NJEMU ŠKODOVALO, MENI PA KORISTILO.

IN NA TA NAČIN BODO VSI, KI BODO REDNO IZVAJALI CITIRANO AFIRMACIJO, Z MODROSTJO IN BREZ NASILJA ZLO ENERGIJO PREOBRAZILI V DOBRO. KER PA MATERIJA SLEDI ENERGIJI, JE TA TRANSFORMACIJA, ČEPRAV DANES ŠE(LE) POTEKA, ŽE IZVRŠENO DEJSTVO.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: