Kako lahko sami preprečimo svojo zlo usodo?


Nekateri trdijo, da je sedež naše duše srčna čakra. Toda to je tako, kot bi iskali zaklad, ki je skrit v zvezdni čakri in trdili, da ste ga našli že na pol poti. Sedež naše duše je osma ali zvezdna čakra, ki leži nad našo glavo. Je naš Izvir in povezava z Njim, je Knjiga življenja naše duše. Zato vse odgovore o nas in o naši usodi dobimo v njej!

VSI IMAMO ENAKO USODO

Čeprav živimo različna življenja, imamo zaradi izvirne napake, o kateri sem že veliko govorila, vsi dejansko enako usodo. Vsi s časom in z generacijami drvimo v isto smer. V smrt. In tako se danes celotno stvarstvo nahaja na zadnji stopnici tik pred dokončno pogubo. Vendar pa se z delom na sebi temu lahko izognemo.

Sama sem v življenju ves čas duhovno zorela. Zato moja spoznanja danes niso enaka tistim pred letom oz. desetletjem ali več, ampak se še vedno stalno nadgrajujejo.

Tako sem s pomočjo svojih nadčutnih zaznav in skozi dogodke v svojem življenju najprej ugotovila, da v nas in v stvarstvu delujeta dve diametralno nasprotni sili. Življenje, ki nas po svoji naravi vodi v življenje in Smrt, ki nas po svoji naravi vodi v pogubo.

Potem sem spoznala afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti, ki mi je rešila življenje in s katero sem se naučila izklapljati Smrt, tako da v meni (ves čas) deluje samo Življenje. Afirmacija v tem primeru deluje kot ZAŠČITA PRED SMRTJO.

Nadalje sem doumela, da moram svoje pretekle napake prepoznavati, popravljati in jih ne ponavljati, da se iz zanesljive smrti preobražam nazaj v življenje, pri čemer mi spet pomaga citirana afirmacija. Tako ta deluje tudi kot ZDRAVILO, S KATERIM IZNIČUJEM (SVOJO) SMRT.

Nato sem se naučila svojemu Izviru z navedeno afirmacijo dovajati pravo gorivo, da ob stalni odsotnosti Smrti moč in količina Življenja v meni stalno rasteta. Afirmacija deluje kot GORIVO ZA ŽIVLJENJE.

Nazadnje pa sem spoznala, da s to afirmacijo svoje zlo tudi preprečujem. Torej ta deluje tudi kot PREVENTIVA PRED SMRTJO.

PREPREČEVANJE ZLA

Vse, kar se dogaja z nami, dobro in zlo, se najprej zgodi v energiji, ki se nato materializira, zapisano pa je oz. se zapisuje v našo zvezdno čakro, v naš Izvir, na katerega s svojimi mislimi in dejanji vplivamo tudi sami. Dobro piše Življenje v nas, zlo pa Smrt. Ker pa med idejo in njeno materializacijo vedno poteče določen čas, je mogoče z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti vse slabo, kar je zapisano v Knjigi našega življenja in tako v energiji že obstaja, zato bi se nepreklicno tudi materializiralo, preprečevati, dobro pa razvijati.

Sama sem namige svojega Izvira vseskozi dobivala preko vizij in sanj. Tako sem velikokrat že vnaprej videla ali sanjala stvari, ki so se potem uresničile. KAR JE TOREJ OBSTAJALO V ENERGIJI, SE JE S ČASOM MATERIALIZIRALO TUDI V TELESU! Dobro in slabo. Dobrega seveda nisem želela spreminjati, slabega pa takrat še nisem znala preprečiti, zato se je potem tudi res zgodilo. Danes pa z omenjeno afirmacijo dovolim, da se materializira dobro, vse slabo pa z njo preprečujem, zato se to, čeprav v zapisu, energiji, že obstaja, ne materializira. S TEM SVOJO USODO, SVOJ ZAPIS, SPREMINJAM! In enako lahko stori vsak izmed nas! Medtem ko sta za jasnovidno branje in vedeževanje drugim potrebna empatija oz. znanje, ima dostop do svojega Izvira vsak sam. Zato vsak sam lahko bere in spreminja Knjigo svojega življenja in oblikuje njen zapis tako, da se realizira dobro in preprečuje zlo. NI VAM TOREJ TREBA PRENAŠATI SVOJE ZLE USODE! Z REDNIM IZREKANJEM AFIRMACIJE JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI JO DEJANSKO SAMI PREPREČUJETE!


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: