Bionični človek


Človek ima veliko sposobnost obnavljanja. Vendar pa se zaradi izvirne napake in delovanja smrti njegove sposobnosti regeneracije s časom in z generacijami vse bolj zmanjšujejo.

ČLOVEK JE DEL IZVIRA

Kot se je razvijal Izvir, tako se je razvijalo tudi celotno stvarstvo. Človek se je v zgodovini življenja Izvira pojavil v času, ko je ta zaradi svoje napake že nosil v sebi Življenje in Smrt. Zato obe diametralno nasprotni sili od ustvaritve dalje v sebi nosimo tudi mi. S časom je Smrt v Izviru rasla na račun Njegovega Življenja, zato je ta vse bolj tonil v lastno pogubo. In enako se je dogajalo tudi s človeštvom. Na srečo pa si je Izvir tik pred smrtjo z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti rešil življenje, zato si z njo lahko življenje rešimo tudi mi.

USTVARJAMO Z MISLIMI

Človek je tako kot Izvir namreč bitje, ki ustvarja z mislimi. Vse, kar obstaja, najprej nastane oz. obstaja v mislih. Tako je tudi z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti. Z njeno pomočjo v ideji ustvarimo idealno stanje, v katerem Smrti, ki bi nas po svoji naravi vodila v pogubo, v nas (in v stvarstvu) ni (več), zato v nas (in v stvarstvu) živi samo Življenje, ki nas po svoji naravi vodi v življenje. Ker materija sledi energiji, pa se ta ideja potem tudi utelesi. Vendar pa so naša telesa zaradi predhodnega delovanja Smrti danes že zelo utrujena in okvarjena, zato v dimenziji, v kateri živimo, ki je zadnja pred dokončno pogubo, ne moremo več doseči popolne naravne regeneracije.

Tako se bodo reverzibilne okvare, če bomo pri afirmaciji vztrajali, sčasoma popravile, ireverzibilne pa ne več. Zato so se razvile različne znanstvene panoge, metode in načini, ki nam pomagajo življenje v tej dimenziji izboljš(ev)ati. Tudi bionika, ki okvarjene dele, ki jih telo ne more več obnoviti, nadomešča z umetnimi. Če je nekdo npr. brez roke, mu kljub izvajanju zgoraj navedene afirmacije v tej dimenziji ne bo več zrasla nova, pač pa jo bo lahko nadomestil s protezami, ki so z razvojem tehnologije vedno boljše in popolnejše.

Sama sem se s pomočjo afirmacije in s popravljanjem svojih napak, ki sem jih z njeno pomočjo spoznala, znebila vseh zdravil, ki sem jih prej potrebovala. Toda slabovidnost, ki je pri meni ireverzibilna okvara, je ostala. Vendar pa mi je življenje priskočilo na pomoč s kontaktnimi lečami, ki jih nosim brez problemov.

SPREMENITI JE TREBA MISELNOST

Kljub vse številnejšim možnostim izboljševanja življenja v tej dimenziji tik pred smrtjo pa bodo tisti, ki novemu vzoru Izvira ne bodo sledili, na koncu vseeno umrli, saj vsi zaradi izvirne napake v sebi nosimo zapis: Jaz sem Življenje in Smrt. Tako jih bo, ne glede na to, ali se tega zavedajo ali ne, dejansko pogubila njihova misel, saj v takem zapisu Smrt s časom raste in na koncu ‘zmaga’. Nasprotno pa bodo telesa tistih, ki bomo redno izvajali afirmacijo, nekoč umrla, saj se vsi v tej dimenziji nahajamo v smrtnih telesih, vendar pa nas bo naša misel Jaz sem Življenje in Nič Smrti, na novo rodila v novi dimenziji, v dimenziji nebes, kjer pa bodo tudi naša telesa spet popolna. Danes tako vsi stojimo na razpotju, ko se lahko odločimo za to, da sledimo Izviru in se dvignemo nazaj v življenje, tisti, ki tega ne bodo storili, pa bodo dejansko sami izbrali smrt.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: