Zvezdna čakra: je naša usoda že vnaprej določena?


Ko belo svetlobo spustite skozi  prizmo ali vodo, se ta ukloni in nastane mavrica. Tudi vsak od nas je dejansko mavrica.

ČAKRE ALI ENERGIJSKI CENTRI

V telesu imamo sedem čaker oz. energijskih centrov, sedem barv mavrice, ki sovpadajo s hormonskimi žlezami v našem telesu. Vsaka čakra oz. energijski center nadzoruje določene dele telesa, vsaka naslednja, gledano od spodaj navzgor, pa predstavlja tudi višjo stopnjo bivanja. Obstaja pa tudi osma čakra, ki se nahaja zunaj telesa, nad našo glavo in niha v beli barvi. Tisti beli, ki smo jo preko vode (v nas je 70% vode) razcepili na sedem delov. Osma čakra je zagotovo najmanj raziskana, dejansko pa ima najpomembnejšo funkcijo. Iz osme, zvezdne čakre, se razvijejo vse ostale. Razvijemo se mi sami. Zato ta pravzaprav nosi zapis o nas samih, o naših predhodnih utelešenjih, o nalogi sedanje inkarnacije, vanjo pa se zapisujejo tudi vsa naša aktualna dejanja. Je Knjiga življenja naše duše, zato vse odgovore o nas najdemo prav v tej čakri. Za Tibetance je 49 sveto število. Takrat se v novem telesu oblikuje češarika ali epifiza, žleza, ki sovpada s sedmo, kronsko čakro, gledano od spodaj navzgor in takrat naj bi po tibetanski knjigi mrtvih duša umrlega vstopila v novo telo. Toda načrt za novo bitje se oblikuje že pred njegovim fizičnim pojavom. Oblikuje se v naši osmi čakri, ki je za nas tako naš Izvir, hkrati pa tudi naša vez s Stvarnikom (Izvirom).

DOBRO IN ZLO

Vendar pa je zaradi izvirne napake naša zvezdna čakra Dobro in Zlo, Bog in Vrag, Življenje in Smrt, zato so tudi vse ostale naše čakre, ki so se iz nje razvile, in  s tem mi sami, Dobro in Zlo, Bog in Vrag, Življenje in Smrt. Bela svetloba nad nami, naš Izvir, naša zvezda, naša luč, ki se v nas ukrivi v sedem barv mavrice, zaradi delovanja zla s časom in z generacijam vse bolj šibi in postopoma ugaša. Zato so tudi barve naših čaker vse bolj blede, ponekod pa so tudi že bolj ali manj poškodovane. Ob snemanju s Kirlianovo kamero lahko jasno vidimo, katere energijske centre je zlo že ‘načelo’ in kje zato lahko pričakujemo bolezni oz. šibkost tudi na telesnem nivoju. VENDAR PA LAHKO SVOJO BOLEZEN IN ŠIBKOST NE LE PREPOZNAMO, AMPAK TUDI PREPREČIMO IN (O)ZDRAVIMO! Tako, da popravimo oz. pozdravimo svojo osmo čakro! In moje poslanstvo, poslanstvo moje duše, je bilo spoznati prav to.

NISMO NEMOČNI

Osma čakra je torej naš Izvir in v njej se skrivajo odgovori na vsa naša vprašanja. Vendar pa so zaradi izvirne napake, ki je s časom in z generacijami rasla, to vedno bolj odgovori Smrti, ki nas vodi v pogubo in vedno manj odgovori Življenja, ki nas vodi v življenje. Naša zvezdna čakra zaradi delovanja zla postopoma ugaša, z njo pa tudi mi sami, VENDAR PA PRI TEM NISMO NEMOČNI! Ker se v osmo čakro zapisuje tudi vse, kar storimo v sedanji inkarnaciji, jo lahko s svojim delovanjem SAMI popravimo! Z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti. Z njo dosežemo dvoje. Ko izklopimo (svojo) Smrt, ki nas zavaja in vodi v pogubo, dobimo prave odgovore na svoja vprašanja, odgovore (svojega) Življenja, ki nas vodi v življenje. Vprašamo lahko karkoli, odgovore bomo vedno dobili in vedno jih bomo dobili v obliki, ki jo razumemo, saj se naša zvezdna čakra, naš Izvir, iz katerega smo nastali, na nas obrača v nam razumljivem jeziku. Lahko razvijete tudi svoj postopek komunikacije z Njim, bistveno pa je, da najprej z afirmacijo izklopite (svojo) Smrt! Le tako boste dobili odgovor (svojega) Življenja, ki vam hoče dobro in vas vodi v življenje. Hkrati pa boste s to afirmacijo tudi popravili svojo osmo čakro. Ker pa bo z zavestnimi ali podzavestnimi ukazi naša luč, naša zvezda, ki smo jo z afirmacijo okrepili, lahko spet zbledela, bomo morali citirano afirmacijo izgovarjati vseskozi. Le tako bo naša osma čakra, naša zvezda sčasoma zasijala in nato vseskozi sijala s polno močjo, s tem pa bomo zasijali in nato v polni luči sijali tudi mi sami.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: