Kako se uglasimo na frekvenco nebes?


Kot jasnovidka, ki bere Izvir, sem si že dolgo časa želela dobiti potrditev, da nebesa obstajajo. In nekega dne sem jih v meditaciji tudi zares obiskala.

KAJ SEM VIDELA IN ČUTILA?

Bilo je nepozabno doživetje. Najbolj pa sem si zapomnila naslednje:

  • blažen mir;
  • red in ljubezen;
  • občutek vseprisotnosti in popolnega razumevanja;
  • zaradi predvidevanja življenje teče zelo počasi;
  • čas teče ekstremno počasi;
  • ni smrti, ker jo s predvidevanjem vnaprej preprečujejo;
  • ni denarja, vsi delajo drug za drugega in za Izvir, ta pa jim daje vse, kar potrebujejo;
  • vsak dela tisto, kar rad dela;
  • vse je bolj subtilno, tudi telesa …

NEBESA SO NA ZEMLJI, A NIHAJO NA DRUGI FREKVENCI

Čeprav verjamem v jasnovidnost in druge nadčutne zaznave, saj jih sama vseskozi doživljam, sem po naravi tudi realist, zato za vse iščem smiselne razlage. Tako sem hotela doumeti tudi obstoj nebes. Hotela sem razumeti, kaj sem čutila in videla. In ugotovila sem, da je stvar povsem logična.

Nebesa nihajo z drugačno frekvenco, kot svet, v katerem živimo. Zato jih lahko vidimo in občutimo samo, če se na to frekvenco naravnamo. Sicer jih ne bomo uzrli, kar pa ne pomeni, da ne obstajajo. Kot pri radiu ali televiziji. Če se ne naravnamo na konkretno frekvenco, določenega programa ne bomo videli in/oz. slišali. Vendar pa to ne pomeni, da ta ne obstaja.

OBISK NEBES SI JE TREBA ‘PRISLUŽITI’

V nebesih življenje in čas tečeta ekstremno počasi. Na njihovo frekvenco se tako lahko uglasimo le, če upočasnimo svoje življenje in čas. Medtem ko življenje, ki zaradi izvirne napake danes že tako ali tako teče počasi, lahko z meditacijo, racionalizacijo in organizacijo zavestno še dodatno upočasnimo, čas, ki zaradi izvirne napake danes teče že zelo hitro, lahko upočasnite le, če prepoznate in popravite svoje napake, ki so posledica izvirne napake, jih ne ponavljate in preprečujete nove.

Tudi sama sem, preden sem si ‘prislužila’ obisk nebes, z meditacijo, racionalizacijo in organizacijo dodatno upočasnjevala svoje življenje in redno izvajala afirmacijo: Jaz sem življenje in Nič Smrti, s katero sem izključevala svojo Smrt in ob pomoči svojega Življenja prepoznavala svoje napake, jih popravljala, ne ponavljala in se trudila preprečevati nove. Tako sem se postopoma približevala frekvenci nebes in jih lepega dne tudi uzrla. Bilo je tako lepo, da bi najraje kar ostala. A so mi moji pokojni najdražji, ki so že tam, povedali, da moje delo v dimenziji vic, v kateri živimo mi, še ni končano. Zato sem se vrnila.

VSTOP V NEBESA

Če se želimo naravnati na frekvenco NEBES in nekoč vanje tudi vstopiti, moramo torej upočasniti svoje življenje in čas. Življenje je zaradi izvirne napake že počasno, lahko pa ga zavestno tudi dodatno upočasnimo, čas pa lahko upočasnimo le z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič smrti. Z njo boste zavestno izključevali svojo Smrt, ki bi vas vodila v smrt, vaše Življenje pa vam bo tako lahko pokazalo vaše napake. Ko jih boste prepoznavali in popravljali, ne ponavljali in preprečevali nove, se boste že v tem življenju bližali nebesom in vaše življenje se bo zato že v tej dimenziji (vic) stalno izboljševalo. Sčasoma boste občasno lahko pokukali tudi v svet, ki je na Zemlji, a niha na drugi frekvenci. Dokončno pa bomo v nebesa vstopili, ko bomo izpolnili svoje poslanstvo v tej dimenziji. Takrat se bodo naše frekvence dokončno uskladile s frekvenco nebes, odprla se bodo vrata in vstopili bomo v RAJ.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: