Ali piramide res zdravijo?


V zadnjem času je zelo moderno zdravljenje s piramidami oz. v piramidah. Pa piramide res zdravijo same po sebi?

KAKO NASTANEJO PIRAMIDE

Vsak od nas se je razvil iz svojega Izvira, iz svoje zvezdne čakre, iz svoje ZVEZDE, ki leži nad našo glavo in je bila prvotno bele barve, preko nas, ki smo pretežno voda, pa se je uklonila v sedem barv mavrice, v sedem čaker. Oddaljenost od Izvira, od naše osme čakre, predstavlja valovno dolžino barve posamezne čakre. Vsi nosimo v sebi vse barve.

Najbolj oddaljena od Izvira je korenska čakra, ki je rdeče barve in je je največ. Od spodaj navzgor pa ji po razdalji od Izvira in po količini sledijo oranžna, rumena, zelena, modra, indigo in vijolična, ki je najbližje Izviru in je je najmanj.

Tako je vsak od nas (in celotno stvarstvo) dejansko trikotnik, če tega razširimo na vse na štiri strani neba, pa ta postane piramida, podobna tistim, ki so jih gradili Azteki, Inki in Maji, pa tudi Egipčani. So kot nekakšne stopnice, ki vodijo od našega Izvira, a tudi k njemu.

VSE PIRAMIDE JE TREBA PREINFORMIRATI

Vendar pa zaradi izvirne napake (o kateri sem že veliko govorila) in delovanja Smrti naša ZVEZDA postopoma ugaša in se spreminja v ČRNO LUKNJO. Enako pa se dogaja s celotnim stvarstvom, zato tudi vse piramide oddajajo energijo: Jaz sem Življenje IN Smrt. Tako informirane piramide pa nas ne bodo zdravile, saj moč Smrti po takem zapisu s časom in z generacijami raste na račun količine in moči Življenja, kar nas dejansko vodi v pogubo.

Zato jih moramo pred ‘uporabo’ obvezno najprej PREINFORMIRATI. Ker je celotno stvarstvo, torej tudi piramide, JAZ, to storimo z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti. ŠELE OD TAKO INFORMIRANIH PIRAMID PA LAHKO PRIČAKUJEMO (O)ZDRAVLJENJE.

OPOMBA: Iz navedenih skic lahko tudi razberemo, od kod izhaja tradicija krašenja božičnih drevesc z zvezdo na vrhu drevesca.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: