Božja molekula – ali (ne) veste, da ste Bogovi?


Je mogoče, da smo Bogovi?

DNK – BOŽJA MOLEKULA

Deoksiribonukleinska kislina (DNK) je nosilka genetskih informacij v vseh živih bitjih. Je dejansko načrt živega bitja.

Deo (deus) v latinščini pomeni Bog.

Ribo v semitskem jeziku pomeni rabin, v arabščini pa rab pomeni Gospod.

Nukleus je celično jedro, središče.

Kislina je oblika snovi.

NA ZAČETKU JE BILA BESEDA IN BESEDA JE MESO POSTALA

DNK tako pomeni Gospod Bog v celičnem jedru (središču) snovi, torej je DNK dejansko načrt, kako ustvariti Boga. Na začetku je bila Beseda (načrt) in ta se je ‘utelesila’ (je meso postala). 

Beseda je bila: Jaz sem Bog (Jaz sem Življenje, Jaz sem Dobro). 

DNK Z NAPAKO

Nato je pri stalnem (samo)ustvarjanju (reinkarniranju) Boga prišlo do napake. DNK je postal DNK z napako in tako to ni bil več načrt za ustvaritev Boga, ampak načrt za ustvaritev bitja, ki je bil Bog in Njegova napaka, Njegovo nasprotje: Vrag. Bog zato ni bil več samo Bog, ampak je postal tudi Vrag. Tako je nastala dvojna narava vsega. Tudi ČLOVEKA, ki je torej BOG (Življenje, Dobro) IN VRAG (Smrt, Zlo) V ENEM.

Iz Besede (načrta): Jaz sem Bog je nastala Beseda (načrt): Jaz sem Bog in Vrag (Jaz sem Življenje in Smrt, Jaz sem Dobro in Zlo).

NOVA BESEDA

Toda če in ker je Beseda z napako tista, ki je ustvarila Boga z napako oz. Boga in Vraga, ki je nevaren zato, ker Boga vodi v smrt, je Beseda brez napake tista, ki Vraga lahko uniči. In tako Bog spet postane samo Bog.

Ta Beseda je: Jaz sem Bog in Nič Vraga (Jaz sem Življenje in Nič Smrti, Jaz sem Dobro in Nič Zla).

Ker se vseskozi obnavljamo, reinkarniramo, je treba tudi načrt stvaritve nas samih vseskozi obnavljati (ustvarjati na novo). Zato je Beseda vseskozi potrebna. Iz Besede: Jaz sem Bog in Vrag lahko nastaja samo bitje, ki je Bog in Vrag, ker nepopravljena napaka s časom raste, pa je to bitje vedno bolj Vrag in vedno manj Bog. Iz Besede: Jaz sem Bog in Nič Vraga pa nastaja bitje, ki je (spet) samo Bog. To velja tudi za nas. Če bomo torej sami vseskozi ustvarjali Besedo: Jaz sem Bog in Nič Vraga (Jaz sem Življenje in Nič Smrti, Jaz sem Dobro in Nič Zla), bomo to tudi dejansko posta(ja)li. Ker pa je Vrag doslej v naših telesih naredil že veliko škode, bo naše čiščenje in ‘popravilo’ trajalo kar nekaj časa. Zato se bo naš načrt preobrazbe v Boga v telesu zavlekel in odvijal postopoma.

SAMI LAHKO POPRAVIMO NAČRT SAMIH SEBE

Mnogi znanstveni eksperimenti, pa tudi nekatera moderna religiozna gibanja (npr. scientologija), skušajo spreminjati in popravljati različne napake v DNK zapisu, ki so posledica izvirne napake. Vendar pa s popravljanjem na nivoju teles ne moremo doseči spremembe na nivoju Besede, kot pri računalniku program z napako v zapisu, ne glede na to, kaj naredimo, napako vseskozi ponavlja, dokler te ne popravimo tam, kjer je nastala. V zapisu programa, v Besedi. Le s popravo zapisa, ideje, misli, načrta, Besede lahko uspešno preobrazite tudi telo, saj materija sledi energiji. Načrt sebe, svoj okvarjeni DNK, ki ga zaradi izvirne napake nosimo v sebi vsi, lahko tako sami popravimo s pravo mislijo, s pravo Besedo, z Besedo brez napake. Z Besedo: Jaz sem Bog in Nič Vraga (Jaz sem Življenje in Nič Smrti, Jaz sem Dobro in Nič Zla). Vsak od nas tako (sčasoma in z vztrajnim delom na sebi) dejansko lahko postane Bog, pri tem pa ne gre za napuh, ampak za logično spoznanje. Od nas samih pa je odvisno, ali bomo temu spoznanju sledili ali ne.

OPOMBA!

Besede Življenje, Dobro, Bog ter Smrt, Zlo, Vrag so v tem primeru sinonimi. Zato enakovredno lahko uporabljamo Afirmacije, Besede: Jaz sem Bog in Nič Vraga oz. Jaz sem Dobro in Nič Zla oz. Jaz sem Življenje in Nič Smrti. Vendar pa so besede Bog in Dobro, ter Vrag in Zlo že zelo zlorabljene in si vsak pod njimi predstavlja kaj drugega. Ker pa mora biti Beseda, Afirmacija dovolj jasna, natančna in nedvoumna, sama uporabljam zgolj Afirmacijo, Besedo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: