Afirmacija Jaz sem Življenje in Nič Smrti je recept za večno življenje


Vsi, ki berete moje članke, veste, da je moje poslanstvo razširjati afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti, do katere sem se dokopala in ki je meni tudi rešila življenje, dejansko pa spreminja usodo vseh, ki jo redno in pravilno izvajajo. Toda moje najnovejše spoznanje glede nje je, da ta ni le zdravilo, ki rešuje življenja, ampak je tudi recept za večno življenje.

AFIRMACIJA IN MOŽGANI

Naši možgani delujejo po programu, ki ga nosijo v sebi, pri čemer jih ne zanima, ali je ta program za nas ‘dober’ ali ‘slab’. Zaradi izvirne napake vsak od nas v sebi nosi program, po katerem v nas živita Dobro (Življenje, Bog) in Zlo (Vrag, Smrt). Zlo s časom in z generacijami raste na račun Dobrega in nas neizbežno vodi v pogubo. Z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti svoje možgane naučimo delovati po novem programu. Tako z rednim in vztrajnim delom na sebi obrnemo svojo usodo in z izključevanjem Smrti v sebi, ki bi nas vodila v propad, ‘pooblastimo’ svoje Življenje, da nas popelje v življenje. Toda (naše) Življenje je danes zaradi delovanja Smrti že zelo utrujeno. Zato se je pojavil nov problem. Kako ga spet okrepiti.

POTREBUJEMO GORIVO

Avto se brez energije ne premakne nikamor. Tudi mi smo kot avto. Da bi živeli, potrebujemo energijo. Zaradi Smrti, ki nam je zaradi izvirne napake s časom in z generacijami energijo vedno bolj jemala, je naše Življenje danes že zelo šibko. Smo kot avto, ki ob pomanjkanju goriva počasi ‘crkuje’, ko mu zmanjka energije, pa ugasne. Kako torej spet napolniti svoj tank za gorivo, da bomo živeli? Odgovor je: z afirmacijo Jaz sem Življenje in Nič Smrti. Citirana afirmacija tako ni le univerzalno zdravilo, s katerim izničujemo svojo Smrt in s katerim si lahko pomagamo pri vseh svojih težavah, ampak je tudi naše GORIVO. Glede na to pa ni dovolj, da afirmacijo izrečemo le enkrat, tudi ni dovolj, da jo izrekamo vsak dan, ampak jo je potrebno govoriti čim večkrat na dan, saj s tem polnimo svoj tank za gorivo z Življenjem. ČIM VEČKRAT JO BOMO TOREJ IZREKLI, VEČ GORIVA, ŽIVLJENJA IN NIČ SMRTI, SI BOMO NATOČILI V NAŠ TANK. Sama sem si zato za afirmacijo vzela čas zjutraj in zvečer. Izrekam (običajno jo zapojem, ker je njen učinek zato večji, o čemer sem že pisala) jo po 100 x vsakič, torej 200 x na dan, najmanj enkrat na dan si pripravim zdravilno živo vodo (o tem sem tudi že pisala), v katero izrekam afirmacijo vsaj pet minut, nato pa vodo popijem, pojem (po tiho, še bolje pa na glas) pa jo tudi še vmes čez dan, kadar se spomnim oz. imam čas. Ker je kratka in enostavna, jo je mogoče izvajati kjerkoli in kadarkoli, zato to ni noben problem. IN ODKAR DELAM TAKO, ČUTIM, DA IMAM VEDNO VEČ ENERGIJE.

POLNITE SVOJ IZVIR S PRAVIM GORIVOM

Kot avto porablja energijo, ko deluje, tako jo za življenje porabljamo tudi mi. In če je ne nadomeščamo, se tank sčasoma izprazni. S hrano oskrbujemo naše telo, ne pa tudi duha, zato s hranjenjem telesa ne moremo nahraniti duha. Tako se naša ZVEZDNA ČAKRA, naš tank za tovrstno gorivo, postopoma prazni. Poleg tega pa zaradi izvirne napake ZVEZDNI ČAKRI hote ali nehote in vede ali nevede, dovajamo tudi napačno gorivo, Življenje IN Smrt. Zato je ta s časom vedno bolj Smrt in vedno manj Življenje. Tako se naš tank za gorivo, naša ZVEZDNA ČAKRA, ki leži nad našo glavo in je hkrati naš Izvir ter povezava z Njim, ne le postopoma prazni, ampak se tudi spreminja v svoje nasprotje, v ČRNO LUKNJO. Ker materija sledi energiji, pa tako tudi sami postajamo vedno bolj svoje nasprotje. Postajamo sami svoja Smrt. In ko se tank za gorivo dokončno izprazni, umremo.

Zato moramo kot pri avtomobilu poskrbeti, da se to ne zgodi, in redno hraniti ne le svoje fizično, ampak tudi duhovno telo, svojo ZVEZDNO ČAKRO, s pravim gorivom. Z afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti. Z njo po eni strani izničujemo svojo Smrt in se pred njo zaščitimo, po drugi strani pa se polnimo z Življenjem. Pri tem glede količine nismo omejeni. NAŠA ZVEZDNA ČAKRA lahko sprejme praktično brezmejno količino goriva, zato afirmacijo: Jaz sem Življenje in Nič Smrti lahko izrekamo tudi na ‘zalogo’. Ob stalnem izničevanju in odsotnosti Smrti bosta tako moč in količina našega Življenja neprestano rasli, in naša ZVEZDNA ČAKRA bo tako (spet) svetila vedno močneje. Iz ČRNE LUKNJE, v kateri se zaradi izvirne napake nahajamo vsi (o čemer sem že pisala), se bo spreminjala nazaj v ZVEZDO, ki bo ob stalnem dovajanju pravega goriva, ob stalnem izrekanju afirmacije: Jaz sem Življenje in Nič Smrti, svetila večno. Postali bomo VEČNA LUČ, zato je redno in čim pogostejše izvajanje afirmacije: Jaz sem Življenje in Nič Smrti dejansko tudi recept za (naše) večno življenje.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: