Učinkovita in preverjena metoda za manifestacijo zdravja, sreče, blagostanja in večnega življenja


USTVARJAMO IN PRIVLAČIMO TO, KAR SMO!

Zaradi izvirne napake VSI in VSAK OD NAS v sebi nosi dve diametralno nasprotni sili: Življenje (Dobro, Boga) in Smrt (Zlo, Vraga). V takem programu, imenujmo ga program 1 -1,  na koncu vedno zmaga Smrt in umremo, kar lahko dokažemo s preprosto matematično formulo, v kateri Življenje označimo z 1, njegovo diametralno nasprotje, Smrt, pa z -1. Formula je videti takole:

1 + (-1) = 1 – 1= 0            (Življenje + Smrt = izničenje sistema, nas samih)

oz.

-1 + 1 = 0                          (Smrt + Življenje = izničenje sistema, nas samih).

Iz navedenega obrazca torej lahko razberemo, da ne glede na začetno količino in moč Življenja v nas, ki se Smrti upira, sčasoma nehote in nevede vedno bolj izpolnjujemo voljo le-te in vedno manj voljo Življenja. In tako v dobri veri, da delamo prav in se dvigujemo v življenje, delamo ravno nasprotno in dejansko tonemo v pogubo. Svojih napak, zmotnih odločitev, zgrešenih prepričanj in omejujočih vzorcev, ki so naša smrt, se vedno manj ali pa sploh več ne zavedamo, kljub temu pa NA NEZAVEDNI RAVNI ŠE KAKO DELUJEJO (!). Tudi sama sem ob težkih življenjskih preizkušnjah iskala način, kako prekiniti začarani krog svojega trpljenja. Pomoč sem iskala na mnogih krajih, obiskala številne ‘zdravilce’, guruje, duhovne učitelje, …, preizkusila veliko ‘zanesljivih’ metod za priklic sreče in blagostanja, zapravila cele kupe denarja, a brez večjega uspeha. Če se je stvar na enem področju izboljšala, se je na drugem poslabšala, ali pa se je isti problem čez čas vrnil v še hujši obliki. Potem pa sem s pomočjo svojih jasnovidnih in drugih nadčutnih zaznav prišla do spoznanja, da si lahko pomagam (le) SAMA, da pa brez CELOSTNEGA PRISTOPA ne morem pričakovati CELOSTNIH REZULTATOV (!). Doumela sem, da sem sama tista, ki pristajam na to, da živim po programu, po katerem v meni bivata Življenje in Smrt in da sem zaradi tega po zakonu privlačnosti k sebi pritegovala obe diametralno nasprotni sili, pri čemer me je Življenje vodilo v življenje, Smrt pa v smrt. In ne samo to. Ker svojih napačnih in omejujočih vzorcev in prepričanj nisem (več) (pre)poznala, sem nevede in nehote Smrt celo ustvarjala, moč in količina le-te pa je na ta način s časom rasla na račun mojega Življenja. Uvidela sem, da me program 1 -1 neizbežno vodi v pogubo in da življenje z napakami ni mogoče, ker pa sem sama tista, ki sem na ta(k) program pristajala, sem tudi sama tista, ki ga lahko spremenim. In to tako, da Smrti v njem več ne bo. Tako sem ustvarila program Življenje in Nič Smrti, program 1 0, in razvila metodo za njegovo manifestacijo. Metoda je zelo preprosta, kljub temu pa zajema celotno našo bit, torej vse, kar mi smo (!). Temelji na afirmaciji: »(JAZ) SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI!« Vsem, ki jo boste prakticirali, svetujem, da jo, enako kot jaz, izvajate tako, da si večkrat na dan, obvezno pa zjutraj, ko se zbudite in zvečer preden zaspite, v mislih, še bolje pa na glas, izrečete navedeno trditev, ob tem pa na mestu svojega tretjega očesa (sredi čela) vizualizirate veliko, bleščečo belo luč, ki vas razsvetljuje od zunaj in od znotraj, in simbolizira program 1 0.  Na ta način boste sami sebi dali novo navodilo za delovanje, po katerem boste poslej namesto Življenja in Smrti  ustvarjali in privlačili samo Življenje in Nič Smrti. Ob stalni odsotnost Smrti, ki je kriva za naše trpljenje, bolezni, staranje in pogubo, pa je to tudi recept za večno življenje.

JE RES TAKO ENOSTAVNO?

Odgovor je DA in NE!

Da zato, ker:

  • je odločitev za predstavljeno metodo odvisna le od vas samih, sprejmete jo lahko kadarkoli in je hipna;
  • je metoda preprosta, razumljiva, brezplačna in dostopna vsem;
  • za njeno izpeljavo ne potrebujete nobenih posrednikov, duhovnih vodnikov, svetovalcev, učiteljev, gurujev, trenerjev, …;
  • jo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, saj ne zahteva nobenih predpriprav oz. priprav, pa tudi ne posebnega prostora.

NE pa zato, ker:

  • bo potrebno pri odločitvi za novi program 1 0 vztrajati in jo stalno obnavljati, sicer boste  padli nazaj v program 1 -1, ki neizbežno vodi v smrt, saj vas bodo (če se tega zavedate ali ne) pokopale vaše napačne odločitve, vzorci in prepričanja;
  • ker rezultati po navedeni metodi ne bodo takojšnji, saj vedno poteče določen čas od ideje do njene realizacije;
  • ker boste iz »smrtne jame«, v kateri se zaradi izvirne napake in programa 1 -1 nahajamo vsi, lahko splezali le tako, da boste prepoznali in popravili svoje (pretekle) napake, ki so vaša smrt (na kar vas bo na vam razumljiv način opozarjal vaš novi program: 1 0), kar zahteva veliko (po)trpljenja, volje, truda, časa in dela na sebi.

Navedena metoda  kljub enostavnosti torej ni ‘instant’ metoda za doseganje ciljev, ampak zahteva stalno in odgovorno delo na sebi ter visoko stopnjo ozaveščenosti tistega, ki jo izvaja. Kljub temu pa preverjeno daje odlične rezultate, zato jo predajam naprej. Vendar pa je z njo tako kot z zdravilom. Uspešna in učinkovita bo le, če jo boste (vsakodnevno) izvajali, kot vam tudi zdravilo lahko pomaga samo, če ga (redno) jemljete.

ALI LAHKO S TO METODO POMAGAM TUDI SVOJIM NAJDRAŽJIM IN DRUGIM?

DA. Čeprav ne morete narediti ničesar NAMESTO njih, lahko ogromno storite ZANJE. S svojim vzorom. Ker je vsak od nas  del ‘višjega’ bitja, Izvira (sinonimi: Narava, Vesolje, Ves obstoj) in ker smo vsi preko DNK povezani z vsemi svojimi (tudi pokojnimi) predniki, med sabo pa preko partnerskih, družinskih, sorodstvenih, prijateljskih, poslovnih, … vezi,  vsak s svojimi dejanji po navedeni mreži vpliva na vsakogar in na vse. Zato boste tudi VI s tem, ko boste z rednim izvajanjem navedene metode s pomočjo novega programa 1 0 ozaveščali in popravljali svoje napake, jih ne ponavljali in s predvidevanjem preprečevali nove in tako posta(ja)li in osta(ja)li samo Življenje in Nič Smrti, pomagali tako sebi kot tudi celotnemu obstoju (!).


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: