Nova razvojna stopnja človeka: Homo luminus – razsvetljeni človek


Nekateri trdijo, da danes uporabljamo manj kot 10% možganov. To seveda ni res. Gre za napačno interpretacijo. UPORABLJAMO CELOTNE MOŽGANE, VENDAR PA JE POTENCIAL NAŠIH MOŽGANOV BISTVENO VEČJI OD TISTEGA, KAR DEJANSKO UPORABLJAMO. Kot bi imeli super zmogljiv računalnik, koristili pa bi namesto 100% samo 10%. Zakaj torej uporabljamo le 10% zmogljivosti naših možganov?

MNOŽIČNA IZUMRTJA IN ENTROPIJA

Zgodbe o Atlantidi, Piramide v Egiptu, Stonehenge, obeliski  in druga svetovna čudesa dokazujejo, da so na Zemlji nekoč živele civilizacije, ki so bile telesno in duhovno bolj razvite in močnejše od nas. Vendar pa so te zaradi izvirne napake in posledično zakona entropije (pro)padale, nasledile pa so jih vedno šibkejše in manj zmogljive. Zato smo, kljub temu, da se je na vseh nižjih nivojih postopoma spet vzpostavila homeostaza in se je civilizacija po propadu vsakič obnovila in do neke mere spet razvila, s časom kot vrsta telesno in duševno postajali vedno bolj šibki. Toda živimo v času in v svetu, ki je prelomnica v življenju bitja, iz katerega vsi izhajamo in v katerem vsi obstajamo. Izvira. Kot se je ta zaradi napake in entropije iz Življenja spreminjal v Smrt in skoraj umrl (o čemer sem že pisala), tako smo bili tudi mi, ki smo del Njega, od svojega nastanka dalje, na tej poti. A kot se je rešil On, se bo rešilo tudi človeštvo. Ne pa vsak od nas.

KAR DOŽIVLJAMO DANES, SE JE V DUHU ŽE ZGODILO

Izvir (Kreator, Narava, Vesolje, Obstoj) je v duhu že popravil izvirno napako in svoj program delovanja Jaz sem Življenje in Smrt, ki je, ne glede na to, kaj je naredil, samodejno vedno znova ustvarjal tudi Smrt in ga neizbežno vodil v izničenje,  popravil v program Jaz sem Življenje in Nič Smrti, ki nasprotno napak v Njem ne dovoli, zato od Izvira ‘zahteva’, da popravi stare, jih ne ponavlja in preprečuje nove. Ker materija (telo) sledi energiji (ideji), s popravljanjem preteklih napak, ki jih je v Njem povzročila Smrt, čas vedno bolj upočasnjuje in ko bo Izvir popravil vse svoje pretekle napake, bo čas, ki sta ga Smrt in entropija že ekstremno pospešili, v realnem svetu spet tekel ekstremno počasi, kot je bilo to na začetku Njegovega življenja. Njegovo življenje, ki sta ga Smrt in entropija že ekstremno upočasnili, pa tudi takrat ne bo več teklo ekstremno hitro, kot je bilo to na Njegovem začetku, ampak bo zaradi predvidevanja, s katerim svojo smrt sedaj preprečuje (o čemer sem tudi že pisala), ostalo počasno. Zato se bo Izvir, nasprotno kot prej, ko se je, ker sta Smrt in entropija čas pospeševali, Njegovo Življenje pa je zato upočasnjevalo, realiziral ekstremno hitro, sedaj realiziral zelo počasi. Ker pa se je Njegova preobrazba v duhu (ideji, programu)  že zgodila, materija pa temu sledi, rezultat dejansko že poznamo, čeprav se transformacija Izvira (in človeštva) v življenje brez smrti v materiji danes še(le) odvija.

PROPADLO BO LE TISTO, KAR JE SLABO

Do danes na našem planetu beležimo 5 velikih množičnih izumrtij in po vsakem je trajalo zelo dolgo, da si je Zemlja opomogla. Nahajamo pa se že v obdobju šestega, prvega v obdobju obstoja človeka. In povzročil ga je prav on. Vendar pa se tokrat prvič HKRATI odvija (iz)umiranje starega, slabega in rojevanje novega, dobrega. Od naših dejanj je odvisno, na kateri strani se bomo znašli, od tega pa, ali bomo živeli ali umrli. Kogar bo namreč Izvir prepoznal kot svoje Življenje, mu bo tega še naprej dajal, kogar bo prepoznal kot svojo napako, kot svojo smrt, pa mu ga bo vzel in ga dal tistim, ki jih bo prepoznal kot svoje Življenje.      

SKOK V ZAVESTI

Danes smo tako priče in aktivni udeleženci preobrata in nove stopnje v razvoju Izvira in nas samih. Zaradi transformacije, ki se je v ideji že zgodila, v materiji pa še(le)poteka, se tudi naše telesne in duševne lastnosti spreminjajo, uporabljamo vedno več svojih možganskih kapacitet in zato danes znanost in znanje skokovito napredujeta. In tako se iz spretnega človeka (Homo habilis), preko pokončnega (Homo erectus) in mislečega človeka (Homo sapiens) postopoma spreminjamo v razsvetljenega človeka – Homo luminus.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: