Kristaloterapija – pomemben je program


Pogosto se tudi pri svojem delu srečujem s trditvami, da je ta kristal dober za to in oni za nekaj drugega. Pa ste vedeli, da je vse kristale potrebno stalno ustrezno programirati, sicer lahko delujejo ravno nasprotno, kot si želimo?

KRISTALI SO ODLIČNI IN ZMOGLJIVI NOSILCI INFORMACIJ

Značilnost vseh kristalov je, da so odlični in zelo zmogljivi nosilci informacij. To njihovo lastnost s pridom uporabljamo na mnogih področjih in danes si sodobnega življenja brez kristalov (npr. v računalništvu, finomehaniki, medicini, …) sploh ne znamo več zamišljati. Vendar pa so kristali neživa snov, čeprav obstajajo v Naravi, ki je živa, in kakor papir dejansko ‘prenesejo’ vse. So nosilci informacij, ne ‘zanima’ pa jih, ali je ta informacija za nas ‘dobra’ ali ‘slaba’. In tako v dobri veri, da imate pri sebi kristal, ki vam pomaga, lahko imate pri sebi dejansko snov, ki vam škoduje. Naj povem primer iz svojega življenja. Za nek rojstni dan sem od svojcev dobila darilo v obliki čudovitega modrega kristala, ki naj bi bil glede na horoskop tudi ‘moj kamen’, a sem že takoj začutila, da z njim nekaj ni v redu. Toda ker takrat še nisem imela tako razvitih znanj in spoznanj, kot jih imam danes, sem svoje občutke zatrla in ga postavila na nočno omarico. Že prvo noč po tem sem zelo slabo spala, a v začetku tega nisem pripisovala kristalu. Potem pa sem opazila, da se moja psa temu mestu striktno izogibata. Ker je znano, da se pes izogiba negativni energiji, sem takrat posumila, da moje slutnje le niso bile iz trte zvite in da je s kamnom res nekaj narobe. Naredila sem poskus. Kamen sem postavila na prostor, ki sta si ga psa izbrala za svoje ležišče in nobeden od njiju, dokler je bi kristal tam, ni hotel ležati na tem mestu. Potem sem kristal večkrat preizkusila še z nihalom in to je dosledno kazalo negativno energijo. Vem, da moji sorodniki niso hoteli nič slabega, ko so mi kristal podarili, a žal je ta seval slabo energijo. Ker pa takrat še nisem znala energije spremeniti, tako kot to znam danes, sem si pomagala tako, da sem ga odstranila iz hiše. In energija se je takoj izboljšala. Psa sta spet ležala na svojem mestu, jaz pa sem spet dobro spala.

KRISTALE JE MOGOČE (PRE)INFORMIRATI

Verjetno ste mnogi že slišali za poskus z vodo. Znanstveniki so vzeli dve posodi, v katerih je bila voda. V eno je več ljudi na glas govorilo molitve in lepe besede, v drugo pa kletvice in grde besede. Nato so vodo v obeh posodah zamrznili in pogledali pod mikroskopom. V posodi, v katero so ljudje izgovarjali molitve in lepe besede, so v ledu videli čudovite urejene kristale, v posodi, v katero so izgovarjali grde besede, pa brezoblične neurejene gmote. Potem so led stalili in ‘vloge’ zamenjali. V posodo, v katero so prej govorili lepe besede, so sedaj govorili kletvice, v posodo, v katero so prej izgovarjali kletvice, pa lepe besede. Potem so vodo v obeh posodah spet zamrznili in v posodi, v katero so sedaj izgovarjali kletvice, so bili kristali pod mikroskopom videti neurejeni in brezoblični, v posodi, v katero so sedaj izgovarjali molitve, pa so bili ti lepi in urejeni. To je vsekakor dokaz, da so kristali dejansko nosilci informacij, ki pa so lahko dobre ali slabe, je pa tudi dokaz za to, da je mogoče kristale (pre)informirati in da je tega sposoben vsak od nas.

KRISTALI SO ZELO ‘OBČUTLJIVI’ SPREJEMNIKI IN ODDAJNIKI

Kristali so torej odlični in zmogljivi nosilci informacij, vendar pa je potrebno njihovo delovanje dobro poznati in razumeti. Pomembno je namreč vedeti, da si kristal ‘zapomni’ VSE, kar se je z njim dogajalo, zato tudi sprejema, okrepi in oddaja VSE energije, ki jim je (bil) izpostavljen! Zaradi izvirne napake celotno stvarstvo odseva pozitivno in negativno energijo. Zaradi delovanja entropije, ki so ji podvrženi vsi sistemi in vodi v razpad sistema (smrt), pa je negativne energije s časom vedno več na  račun pozitivne. Živimo v času in svetu, v katerem je entropija (kaos, neurejenost) celotnega obstoja že ogromna (bolezni, naravne katastrofe…), zato tudi kristali, ki so zelo občutljivi za energije okoli sebe, vedno bolj vlečejo nase negativno energijo, jo krepijo in oddajajo na račun pozitivne. Entropijo z določenimi ukrepi lahko zmanjšamo in upočasnimo tako, da v sistemu vedno znova poskušamo vzpostavljati red, v primeru kristalov to naredimo s stalnim ustreznim ‘POZITIVNIM’ INFORMIRANJEM le-teh. Če tega ne delamo, bo kristal s časom privlačil, krepil in oddajal vedno več negativne energije in nam začel škodovati. Vem za  primer, ko je očetov znanec s pomočjo kristala poskušal premagati svojo nespečnost. Vendar pa je tega le kupil, ga dal pod vzglavje, nato pa se z njim ni več ukvarjal. Sčasoma se je počutil vedno slabše in je nato celo umrl. Sama sem to tragično zgodbo takrat, ko sem zanjo izvedela, dojela kot opomin, da se s kristali ne gre igrati. Danes pa tudi razumem, zakaj se je to zgodilo.

ČIŠČENJE KRISTALOV

Kristalov (razen fizično) ne (o)čistimo s tem, da jih potresamo s soljo, namakamo v vodi, postavljamo na sonce, luno, ipd. OČISTI JIH LE JASNA BESEDA OZ. AFIRMACIJA! Ker so zelo dovzetni za vse energije okoli sebe, jih lahko hitro tudi nevede in nehote onesnažimo (kreganje, vpitje, kletvice…) in s tem dejansko spremenimo njihovo delovanje. Zaradi entropije, ki so ji podvrženi vsi sistemi, tudi kristali, pa negativna energija v celotnem stvarstvu s časom raste, zato jo tudi kristali v vedno večji meri sprejemajo, krepijo in oddajajo na račun pozitivne. Entropijo lahko z ustreznim delovanjem do določene mere zmanjšamo in upočasnimo, zato kristal potrebuje nego v smislu nenehnega ‘pozitivnega’ informiranja za tisto, za kar želimo, da nam služi. Vendar pa je treba tudi pri tem biti previden. Ni namreč vsaka pozitivna afirmacija tudi dobra. Poznam primer neke gospe, ki je s pomočjo kristala želela izgubiti nekaj kilogramov. Od ‘strokovnjakov’ za kristaloterapijo je dobila navodilo, da svoj kristal informira z afirmacijo, naj ji ta pomaga shujšati. Toda shujšate lahko tudi zaradi bolezni, tega pa gospa seveda ni hotela. Tako je bila ta afirmacija, čeprav je bila pozitivna in smiselna glede na namen, ki ga je gospa s kristalom želela doseči, neprimerna oz. premalo natančna.

Glede na namen, ki ga želimo z njimi doseči, je torej kristale potrebno (stalno) pravilno in nedvoumno informirati, da bi preprečili delovanje entropije, pa jih je treba s pravo informacijo tudi (PRE)PROGRAMIRATI.

VSE JE »JAZ«

Ker je Izvir oz. Ves obstoj, iz katerega vsi in vse izhaja in v katerem vsi in vse obstaja, tudi človeštvo, JAZ, smo vsi in vse, kar obstaja, vsak svoj Jaz in hkrati del višjega JAZ-a.  Zato sama za informiranje in (pre)programiranje vsega uporabljam afirmacijo: »JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI.« S tem dam najbolj splošno, a hkrati najbolj popolno navodilo sebi, da ustvarjam, privlačim, krepim in oddajam le Življenje in Nič Smrti. Hkrati pa s to afirmacijo blagoslovim tudi celoten obstoj (Izvir), torej tudi svoje najdražje, živali, rastline, stvari, premoženje, … in tudi kristale, ki so vsak zase svoj Jaz, hkrati pa so del višjega JAZ-a, da delujejo na ta način. In ker smo vsi in vse, kar obstaja, najprej energija, ki se materializira, se ta afirmacija tudi realizira. Zaradi nevarnosti onesnaženja z negativno energijo, ki je je danes zaradi delovanja entropije v stvarstvu že veliko, pa ni dovolj le enkratno programiranje kristalov, sebe, vsega obstoja, ampak je treba to početi vseskozi. Kot molitev. Večkrat, ko jo ponovite, bolje je.

Namig: afirmacijo lahko tudi posnamete in jo potem predvajate (podobno, kot npr. program v uri ali računalniku za nas vseskozi ponavljata in poganjata elektrika oz. baterija).

Nasvet: zaradi večjega učinka afirmacijo izgovarjamo na glas.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: