Kako si pripravimo zdravilno živo vodo


Podobno kot kristali ima voda neverjetno moč sprejemanja, hranjenja in oddajanja informacij, saj je nenazadnje tudi sama v ledenem stanju pravzaprav kristal. Vendar pa se moramo zavedati, da ravno zaradi tega lahko pijemo vodo (ali pa jo uporabljamo za kuhanje, kopanje…), ki nosi tudi slabo energijo. In ki nam, namesto da bi nas poživljala, moč dejansko jemlje. Zato vodo pred vsako uporabo programiramo in ‘oživimo’.

ČIŠČENJE IN PROGRAMIRANJE VODE

Nekateri zmotno mislijo, da vodo očistijo in oživijo s pomočjo informiranih kozarcev, filtrov ipd. Vendar pa lahko s tem do določene mere le spremenimo nekatere njene fizične lastnosti. (Pre)informiramo in (pre)programiramo pa jo lahko uspešno le Z BESEDO. Sama to storim z afirmacijo: Jaz sem življenje in Nič Smrti«, o kateri sem podrobneje pisala že v mnogih svojih prejšnjih člankih. In šele tako vodo imenujemo tudi ŽIVA voda.

POSTOPEK

Okolje, v katerem bomo delovali, mora biti čim bolj tiho, mirno in brez motečih dejavnikov. Nato vzamemo kozarec in ga napolnimo z vodo. Vodo lahko po želji prej tudi filtriramo, da jo očistimo morebitnih fizičnih onesnaženj. Nato v vodo na glas začnemo izgovarjati afirmacijo: »Jaz sem Življenje in Nič Smrti«. Lahko si vzamemo določen čas, ki ga bomo namenili temu, ali pa si zadamo, kolikokrat bomo afirmacijo izgovorili. Večkrat kot jo bomo izgovorili oz. dlje časa jo bomo izgovarjali, večja bo moč vode, ki jo programiramo. Ko obred končamo, vodo takoj popijemo.

Po tem postopku pripravimo tudi vodo za kuhanje, kopanje, …, pogoj pa je, da jo takoj tudi uporabimo, da se ne ‘naleze’ slabih energij iz okolja. Če je takoj ne uporabimo ali ne porabimo vse, jo moramo pred ponovno uporabo na novo programirati.

POZOR!

Programirana živa voda ne nadomešča zdravil, zato ta, če jih imate, jemljite naprej, dokler je to potrebno! Iz svojih izkušenj pa lahko povem, da sem se s tako pripravljeno vodo in s stalno molitvijo oz. izgovarjanjem navedene afirmacije s časom znebila vseh zdravil, ki sem jih prej potrebovala.

AKTIVIRANJE SAMOZDRAVILNIH SPOSOBNOSTI

To je vsekakor dokaz, da prava BESEDA (informacija, program) zdravi, napačna pa lahko tudi ‘ubija’. ZATO PAZIMO, KAJ MISLIMO IN GOVORIMO, SAJ JE VSE, DOBRO IN SLABO, NAJPREJ  ENERGIJA, KI SE NATO MATERIALIZIRA! Zdravila, ki jih jemljemo, zdravijo samo telo, ne pa tudi duha. V resnici pa je treba spremeniti energijo, duha, program, idejo, temu pa potem samodejno sledi tudi telo. Zgoraj navedena afirmacija že s tem, ko jo izgovarjamo, dejansko zdravi našega duha, zdrav duh pa zdravi in s potrpljenjem, vztrajnostjo in stalnim delom na sebi s časom ozdravi tudi naše telo. Ker pa je vse in vsak od nas svoj Jaz in del višjega JAZ-a, Izvira, s tem, ko afirmacijo izgovarjamo, HKRATI pomagamo sebi, drugim in tudi celotnemu obstoju, Izviru.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: