Duhovno (samo)zdravljenje


Ljudje smo kreativna bitja, smo pa tudi bitja dvojnosti. V sebi (hočeš nočeš) nosimo dve diametralno nasprotni sili: Življenje (Boga, Dobro) in Smrt (Vraga, Zlo). Življenje v nas nas vodi v življenje, medtem ko Smrt v nas deluje ravno nasprotno.

Če in dokler je Življenje v nas močno, bo po svoji naravi poskrbelo, da se bo uresničevalo le tisto, kar je za nas dobro, vse za nas slabo pa bo preprečevalo oz. saniralo. To je za nas dobro in takrat se nam dogaja Božja volja (volja Dobrega, Življenja). Toda če je napak, ki se jih lahko niti ne zavedamo (!) in jih zato lahko tudi nevede delamo in ponavljamo, preveč in so prepogoste, se Življenje v nas utrudi od popravljanja le-teh. Zato se napake začnejo kopičiti, moč in količina Življenja začne usihati, začne pa rasti moč in količina njegovega nasprotja, Smrti. In vse se obrne na glavo. Življenje nam ne more (več) pomagati, ker je prešibko, zato je dobrega v naših življenjih vedno manj, vedno bolj pa se uresničuje tisto slabo, tudi če tega nočemo! Tedaj se nam ne dogaja več Božja volja, volja Dobrega, Življenja, ampak volja Zla, Vraga, Smrti, kar je za nas seveda slabo, sčasoma pa tudi usodno. In čeprav nas nekateri prepričujejo v nasprotno, MORAMO TAKRAT MI POMAGATI ŽIVLJENJU (Bogu, Dobremu), če se želimo rešiti.

V nasprotju s klasičnimi molitvami, s katerimi tega ne moremo doseči, z rednim in čim večkratnim izgovarjanjem afirmacije: JAZ SEM ŽIVLJENJE IN NIČ SMRTI V VEČNOST IN NESKONČNOST (amen) (o)krepimo moč in količino Življenja v nas, saj afirmacija PREOBRAŽA negativno energijo v pozitivno, to pa STALNO SPREJEMA IN OPALAJA, zato s časom POSEDUJEMO vedno več pozitivne energije. Gre za enostaven vsakodnevni obred, ki ga lahko izvaja vsak od nas, prinaša pa ogromne in neprecenljive rezultate. Veliko in močno Življenje nas bo ob stalni odsotnosti Smrti po svoji naravi namreč podpiralo pri uresničevanju vsega, kar je za nas dobro, hkrati pa nam bo pomagalo vse slabo prepoznavati, popravljati, preprečevati in ne ponavljati. In tako se nam bo stalno dogajala Božja volja, volja Življenja, ki je za nas vedno in edino dobra!

Za podrobnejše informacije o izvajanju navedene metode nas lahko kontaktirate na e-mail: marisa.elrosa@gmail.com. Za uporabo, morebitno zlorabo in napake pri izvedbi postopka ne prevzemamo nobene odgovornosti!

Blog at WordPress.com.